کُدهای مشخص یزدانی به کدام بازیکن استقلال برمی‌گردد؟

کُدهای مشخص یزدانی به کدام بازیکن استقلال برمی‌گردد؟

پایگاه خبری فوتبالی- از صحبت‌های دیشب سیاوش یزدانی مشخص بود که او از یک بازیکن باسابقه استقلال به شدت دلخور است.

به گزارش فوتبالی، در مصاحبه جمعه شب سیاوش یزدانی با برنامه شب‌های فوتبالی، مهم‌ترین بحث درباره ماجرای جدایی او از استقلال با تصمیم ریکاردو ساپینتو بود.

یزدانی در این باره مفصل صحبت کرد و کاملا مشخص بود که از دست تعدادی از همبازیانش، مخصوصا یکی از کاپیتانهای استقلال در آن مقطع ناراحت بود.

او در هنگام توضیح این ماجرا، دو سه بار به یکی از کاپیتانهای آن فصل استقلال اشاره کرد و یک طعنه هم به او زد. 

یزدانی یک بار به این اشاره کرد که در جلسه قبل از بازی با سپاهان به ساپینتو اعلام کرد که مصدوم است و کاپیتان تیم هم در جلسه حضور داشت و از مصدومیت او باخبر بود. او در ادامه گفت: شاید مردم خبر نداشتند اما یکی از کاپیتانهای تیم در جلسه قبل از بازی حضور داشت و می‌دانست و هیچ چیزی نگفت!

یزدانی در بخش دیگری از صحبت‌هایش مدعی شد که قبل از بازی با سپاهان، از یکی از کاپیتان‌های تیم خواسته تا به جای او بازی کند اما او با وجود این که سابقه زیادی در آن پست داشت، این خواسته یزدانی را قبول نکرد.

مدافع پرحاشیه فوتبال ایران، به پنالتی مهمی که در دقیقه 90 بازی با سپاهان داد هم اشاره کرد و مدعی شد که ساپینتو او را به پنالتی دادن عمدی متهم کرد! یزدانی این جا هم طعنه ای به یک بازیکن استقلال زد و گفت: "ما بازیکنی داشتیم که در استقلال 48 تا پنالتی داده بود اما خط رویش نیفتاده بود!"

در نهایت یزدانی ادعا کرد که ساپینتو از قبل درباره او ذهنیت منفی نداشت اما او را پر کردند و باعث شدند یزدانی توسط مرد پرتغالی از تیم کنار گذاشته شود.

با کُدهای روشنی که سیاوش یزدانی در این مصاحبه داده، حدس زدن نام بازیکنی که یزدانی به شدت از او دلخور است و دروازه بان نیست و حالا هم در استقلال حضور دارد، کار سختی نیست. نه؟