پایگاه خبری فوتبالی - اشتفان افنبرگ، کاپیتان سابق تیم ملی آلمان، پس از شکست ۲-۰ مانشافت برابر اسلواکی در رقابتهای مقدماتی جام جهانی، به شدت از وضعیت تیم و عملکرد یولیان ناگلزمان انتقاد کرد.
به گزارش فوتبالی ، او در برنامه «دوپلپاس» شبکه اسپورت ۱، با اشاره به اینکه آلمان تنها یکی از شش بازی اخیرش را با پیروزی پشت سر گذاشته، شرایط فعلی را «بسیار نگرانکننده» دانست. افنبرگ تأکید کرد که مسئولیت اصلی نهتنها بر دوش بازیکنان، بلکه پیش از همه متوجه سرمربی است: «ناگلزمان سعی میکند فشار را به بازیکنان منتقل کند، اما او کسی است که باید از تیم تعصب، شخصیت و ذهنیت قوی مطالبه کند. این بزرگترین نگرانی من است.»
این چهره ۵۷ ساله هشدار داد اگر عملکرد آلمان برابر ایرلند شمالی نیز ناامیدکننده باشد، بحث برکناری سرمربی کاملاً منطقی خواهد بود. او خطاب به بازیکنان نیز تردیدی به خود راه نداد و گفت: «وقتی پیراهن تیم ملی آلمان را بر تن میکنی، حداقل باید تعصب و غیرت داشته باشی. این کمترین انتظاری است که از یک بازیکن حرفهای میرود.»
افنبرگ ادامه داد: «یک روز بد طبیعی است، حتی اگر ۲۰ پاس اشتباه بدهی، اما مهم این است که هوادار ببیند برای تیم تلاش میکنی. وقتی سرمربی مجبور است بعد از باخت مقابل اسلواکی درباره نبود تعصب صحبت کند، یعنی مشکلی جدی وجود دارد.»
آلمان امشب در کلن برابر ایرلند شمالی دومین دیدار مرحله مقدماتی خود را برگزار خواهد کرد. مانشافت پنج مسابقه دیگر نیز در این مرحله در پیش دارد و آینده ناگلزمان تا حد زیادی به واکنش تیمش در این بازیها گره خورده است.