منچستریونایتد در ژانویه به دنبال یک هافبک میانی

منچستریونایتد در ژانویه به دنبال یک هافبک میانی

پایگاه خبری فوتبالی- منچستریونایتد، درست پس از بسته شدن پنجره نقل‌وانتقالات تابستانی، از حالا نگاه خود را به بازار ژانویه دوخته است.

به گزارش فوتبالی، طبق گزارش‌ها، فابریزیو رومانو اعلام کرده که باشگاه عزم خود را برای تقویت خط میانی در این پنجره به‌طور جدی جزم کرده است. سه گزینه برجسته برای تقویت خط میانی در دستور کار قرار دارند:

آدام وارتون از کریستال پالاس، هافبکی ۲۱ ساله با توانایی رأی‌دهی و چشم‌انداز بالا که به‌عنوان گزینه شماره یک یونایتد ذکر می‌شود. عملکرد چشمگیر او باعث شده باشگاه علاقه‌مند به جذبش در ژانویه باشد، اما پالاس در حال حاضر قصد دارد او را تا تابستان ۲۰۲۶ در اختیار داشته باشد.

کارلوس بالبا از برایتون، هافبک کامرونی جوان و تکنیکی که در تابستان گزینه جذب بوده اما به‌خاطر قیمت سنگین (احتمالاً حدود ۱۰۰ میلیون پوند) انتقال او در ژانویه بسیار پیچیده و دور از دسترس ارزیابی می‌شود. با این حال، یونایتد قصد دارد این تلاش را در آینده ادامه دهد .

روبن نوس، هافبک پرتغالی باتجربه‌ای که قراردادش با الهلال عربستان به پایان نزدیک می‌شود. او گزینه‌ای متین و با تجربه برای تکمیل تیم فعلی محسوب می‌شود و مورد توجه باشگاه قرار دارد. در مجموع، ترکیب جوانی و تجربه در فهرست یونایتد نشان می‌دهد که جانشینی فنی و پویاتر در خط میانی در اولویت است. گرچه وارتون و بالبا هر کدام چالش‌های خاص خود را دارند، همچنان شانس یونایتد برای جذب یک مهره تأثیرگذار در ژانویه زنده است؛ به‌ویژه اگر قیمت‌ها منطقی شوند یا فرصت تغییر از تابستان فراهم شود.