پایگاه خبری فوتبالی - روزنامه آس در گزارشی به وضعیت بازیکنان برزیلی رئال مادرید پس از وقفه مسابقات ملی پرداخته است.
به گزارش فوتبالی ، گروهی که شامل میلیتائو، وینیسیوس، رودریگو و اندریک میشود و همراه با بازیکنان فرانسوی تیم، هسته اصلی ترکیب ژابی آلونسو را شکل میدهند. این بار، آنچلوتی تصمیم گرفت بازیکنان رئال مادرید را برای بازیهای برزیل برابر شیلی و بولیوی دعوت نکند. تصمیمی که باعث شد آنها از سفر طاقتفرسا به آمریکای جنوبی و بازی در ارتفاع بالای لاپاز معاف شوند و در عوض، فرصت یک دوره آمادهسازی ویژه در مادرید را داشته باشند.
این استراحت بهویژه برای وینیسیوس و میلیتائو اهمیت زیادی داشت. وینیسیوس که پس از نیمکتنشینی در هفته دوم لالیگا پیام مربی را جدی گرفت، در دیدار برابر مایورکا دوباره درخشان ظاهر شد؛ بازیکنی که سال گذشته با ۲۲ گل و ۱۹ پاس گل تنها چند رأی تا توپ طلا فاصله داشت. از سوی دیگر، میلیتائو پس از دو مصدومیت سخت رباط صلیبی به میادین برگشته و حالا دوباره به مهرهای کلیدی در خط دفاع بدل شده است.
رودریگو هم در تلاش است جایگاهش در ترکیب اصلی را تثبیت کند. او تابستان گذشته در آستانه جدایی قرار داشت اما حالا برای حضور در سمت چپ خط حمله رقابت خواهد کرد. در همین حال، اندریک که چند ماهی به دلیل مصدومیت دور از میادین بود، با این وقفه فرصت بیشتری برای بازگشت پیدا کرده است.
به نظر میرسد ژابی آلونسو برای رسیدن به اهداف بزرگ خود، روی احیای کامل این چهار برزیلی حساب ویژهای باز کرده است.