پایگاه خبری فوتبالی- وحید هاشمیان به جدایی امیری از پرسپولیس واکنش نشان داد.
به گزارش فوتبالی، زمانی که رقابتهای فصل گذشته لیگ برتر به اتمام رسید، صحبتی درباره جدایی وحید امیری از پرسپولیس وجود نداشت و تمام حواس هواداران پرسپولیس معطوف به سرنوشت امید عالیشاه کاپیتان اول تیمشان بود که به نظر میرسید جایی در تفکرات اسماعیل کارتال ندارد.
سرمربی ترکیهای پرسپولیس در ترکیه تحرکات فضای مجازی پرسپولیس و خواسته هواداران تیم را دنبال میکرد و درنهایت تصمیم به حفظ امید عالیشاه گرفت تا در مقابل جامعه هواداری تیمش قرار نگیرد.
در همین حین بود که گمانهزنیهای درباره احتمال جدایی وحید امیری به جای امید عالیشاه ایجاد شد. این اخبار به شدت باعث ناراحتی و عصبانیت وحید امیری شد و درنهایت مسئولان باشگاه پرسپولیس تصمیم به تمدید قرارداد با وحید امیری هم گرفتند.
اما امیری در دوران وحید هاشمیان هم در لیست مازاد این سرمربی قرار گرفت و پس از کشوقوسهای فراوان، پرسپولیس را ترک کرد. وحید امیری دلخوریهای زیادی از مدیران پرسپولیس دارد اما به هرجهت در هفته سوم لیگ برتر باید مقابل قرمزهای تهران قرار بگیرد.
وحید هاشمیان در نشست خبری پیش از بازی با فولاد در مورد امیری صحبت کرد و گفت:
“امیدوارم وحید امیری از من ناراحت نشود چراکه تصمیم من فنی بود. امیدوارم وحید در دوران مربیگری هم الگوی خوبی باشد”.