پایگاه خبری فوتبالی- نیکولاس اوتامندی، مدافع ۳۷ ساله و باتجربه تیم ملی آرژانتین، به صورت رسمی اعلام کرد که پس از پایان جام جهانی ۲۰۲۶ از فوتبال ملی خداحافظی خواهد کرد.
به گزارش فوتبالی، این تصمیم نقطه پایانی بر یکی از درخشانترین و طولانیترین دورانهای مدافعان تاریخ آلبیسلسته خواهد بود.
اوتامندی که سالهاست یکی از ستونهای اصلی خط دفاعی آرژانتین به شمار میرود، سابقه حضور در سه دوره جام جهانی (۲۰۱۰، ۲۰۱۸ و ۲۰۲۲) را در کارنامه دارد. او در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، نقشی کلیدی در قهرمانی تاریخی آرژانتین ایفا کرد و با تجربه و جنگندگیاش بارها در لحظات حساس ناجی تیم شد. حالا او امیدوار است در آخرین تورنمنت خود یعنی جام جهانی ۲۰۲۶ در آمریکا، مکزیک و کانادا بار دیگر با پیراهن کشورش بدرخشد.
این مدافع سختکوش، نخستین بار در سال ۲۰۰۹ پیراهن تیم ملی را بر تن کرد و از آن زمان تاکنون بیش از ۱۰۰ بازی ملی انجام داده است. او علاوه بر قهرمانی در جام جهانی، در سال ۲۰۲۱ نیز همراه با آرژانتین فاتح کوپا آمهریکا شد؛ افتخاری که جایگاه او را در تاریخ فوتبال این کشور تثبیت کرد.
اوتامندی در سخنانش تأکید کرد: «افتخار بزرگی است که سالها پیراهن تیم ملی کشورم را بر تن کردم. امیدوارم بتوانم با تمام توانم تا پایان جام جهانی ۲۰۲۶ به تیم کمک کنم و سپس جای خود را به نسل جوان بدهم.»
خداحافظی این مدافع پرافتخار بیتردید لحظهای احساسی برای هواداران خواهد بود. اوتامندی با تعصب، جنگندگی و روحیه رهبری خود نهتنها به عنوان یک مدافع مستحکم، بلکه به عنوان نماد غیرت و شجاعت آلبیسلسته در یادها باقی خواهد ماند.