پایگاه خبری فوتبالی - در یک مسابقه نزدیک و رقابتی از هفته دوم لیگ عربستان، دیدار الاتفاق و الاهلی در نهایت به تساوی بدون گل ختم شد. با وجود تسلط الاهلی بر مالکیت توپ و ایجاد موقعیتها، آنها نتوانستند به گل برسند.
به گزارش فوتبالی، الاهلی و الاتفاق به تساوی بدون گل دست یافتند و فرصت صعود به صدر لیگ برتر عربستان را از دست دادند. هر دو تیم موقعیتهایی برای پیروزی داشتند، اما نتوانستند از آنها بهره ببرند. الاهلی در ابتدای بازی تسلط داشت و مارک روداک نجاتهای کلیدی مقابل گالنو، ایوان تونی و فرانک کسیه انجام داد.
الاهلی در دقیقه ۳۵ به نزدیکترین موقعیت گلزنی رسید، زمانی که ضربه سر مریح دمیرال از روی کرنر به تیرک افقی برخورد کرد. کمی بعد، جورجینیو واینالدوم یک فرصت طلایی را هدر داد. همچنین در وقتهای تلفشده نیمه اول، شوت گالنو توسط اندری دوئدا از روی خط دروازه دور شد و بازی در نیمه اول بدون گل به اتمام رسید.
در نیمه دوم، الاهلی به هدر دادن موقعیتها ادامه داد. دمیرال از یک ضربه ایستگاهی ضربه سرش را به بیرون زد. چند دقیقه بعد کسیه یک ضربه والی به بیرون زد و در ادامه هم ضربه سر قدرتمند راجرز ایبانیز در دقیقه ۹۵ توسط دروازهبان به کرنر رفت. با وجود این موقعیتها و تساوی، هر دو تیم همچنان در لیگ بدون شکست ماندند.
تساوی بدون گل الاهلی مقابل الاتفاق
