۱۰ نکته از تقابل دو استقلال در اهواز؛ پیروزی ندار بر دارا!

۱۰ نکته از تقابل دو استقلال در اهواز؛ پیروزی ندار بر دارا!

پایگاه خبری فوتبالی- یک: ذات لیگ برتر برگزاری بازی تیم میزبان در ورزشگاه خانگی است، اینکه چرا نصف تیم‌های لیگ دربه‌در هستند قبل از هر چیزی به خودشان برمی‌گردد. تصمیم استقلال خوزستان برای انتقال بازی از تهران به اهواز تصمیم درستی بود و ثمره‌اش را هم دیدند ولی آقای بابادی این سه امتیاز را از آقای ابراهیمی مدیرعامل شرکت فولاد داری!

دو: حدود هشتاد روز است که ساپینتو هدایت استقلال را بر عهده دارد. در این مدت نه یک بار کل تیمش را کنار هم در تمرین داشته و نه یک بار روی نیمکت تیمش بوده است. باگ‌ استقلال این فصل همین است. امروز استقلالی‌ها در کیش برای اولین بار می‌توانند با کل نفرات تمرین کنند.

سه: هواداران استقلال گله زیادی نسبت به سبک بازی استقلال خوزستان دارند، اینکه روی زمین می‌خوابیدند و وقت تلف می‌کردند و بازی را می‌کشتند. بله این مدل بازی زشت است و با روح فوتبال منافات دارد اما در لیگی که به شدت نتیجه‌گراست و کیفیت در رده آخر قرار دارد هیچ سرمربی خوشایند هواداران تیم رقیب تیمش را نمی‌چیند. استقلالیها باید بپذیرند که حداقل نصف تیمهای لیگ برتری این شکلی فوتبال بازی می‌کنند و این استقلال است که باید انقدر خوب بازی کند تا کار به اینجا نکشد.

چهار: فوتبال پرفشار و با پرس سنگین.خلیفه اصل که ۲۱ سال پیش هم با گلهایش در بازی استقلال اهواز استقلال جام را از آبیهای تهران گرفته بود در این بازی یک تاکتیک ساده را به کار برد. پرس سنگین روی دو دفاع وسط استقلال( آقاسی و سهرابیان) . این تدبیر در نیمه اول کاملا جواب داد و باعث شد تا بازی استقلال از عقب زمین شکل نگیرد و مهمان تهرانی مدام مجبور باشد با توپهای بلند به پشت مدافعان به دنبال خلق موقعیت در نیمه اول باشد.

پنج: فوتبال که بلد باشی به یک بدن آماده نیاز داری تا بتوانی ذهن و حرکات پا را باهم تنظیم کنی.  خارجیهای استقلال ذاتا فوتبالیستند، فقط باید از نظر بدنی آماده شوند تا در فیزیکی‌ترین لیگ آسیا بتوانند خودی نشان دهند.

شش: این حکایت پرتاب بطری و آت و آشغال از روی سکوها به زمین چمن برای چندمین بار است که در اهواز تکرار می‌شود، البته همه جا از این موارد هست اما شدت و تعداد آن در اهواز انگار ضریب بالاتری دارد. نه محروم کردن جواب داده، نه جریمه مالی نه کار فرهنگی. 

هفت: استقلال در ایجاد موقعیت مثل بازی با ذوب‌آهن خوب عمل کرد، اما در فشردگی دفاع حریف خلاقیت و تمرکز بالا است که باعث زدن گل می‌شود. وقتی تیم حریف انقدر عقب می‌رود ارسال از جناحین و استفاده از توپهای سوم چاره گلزنی است ولی همان دو مورد باعث شد تا استقلال دست خالی از اهواز برگردد.

هشت: شوتهای بی‌کیفیت روی مخ استقلالیها رفته بود. استقلال بارها و بارها صاحب فرصت شوتزنی شد که آمار ۲۳ ضربه به سمت دروازه حریف را به ثبت رساند. اما وقتی فقط ۴ ضربه به درون چهارچوب باشد نشان می‌دهد که چقدر ضربات استقلالیها به سمت در و دیوار نشانه رفته است.

نه: صحبت کردن درباره داوری همیشه در فوتبال وجود دارد. اینکه داور با وجود وی‌ای‌آر هم اشتباه کند یک بحث است و اینکه اصلا برای برخورد سحرخیزان با مدافع استقلال خورستان، داور وی‌ای‌آر داور وسط را فرا نمی‌خواند بحث مهم‌تر. نظرات کارشناسان هم در این باره صفر و صد است. برخی می گوید مدافع سد راه شده و پنالتی است و برخی می گویند سحرخیزان خودش را به مدافع زده است و پنالتی نیست. کارشناسی داوری هم یکی از عجیب ترین کارهای دنیاست.

ده: با همه اتفاقات حاشیه‌ای اهواز و موارد داوری ، استقلال باید بپذیرد در اهواز از نظر فنی اصلا تیم خوبی نبود و آثار ناهماهنگی در تک تک حرکات این تیم دیده می‌شد. فقط با چرخه تمرین و مسابقه است که استقلال می‌تواند در فرم مطلوب قرار بگیرد. از دیروز  تا اواسط مهرماه استقلال وارد فضای بازیهای فشرده لیگ و آسیا می‌شود.استقلال دارا با اسکواد ۱۵ میلیون یورویی به تیم ندار استقلال خوزستان با اسکواد به مراتب ارزانتر و زیر 3 میلیون یورو باخت تا فوتبال نشان دهد که همه چیز پول نیست.

پی نوشت: آقای رامین رضاییان در این سن و سال، این کارها چیست؟

گزارش از پیمان خنافری/ پایگاه خبری فوتبالی