ساپینتو بعد از 841 روز روی نیمکت استقلال

ساپینتو بعد از 841 روز روی نیمکت استقلال

پایگاه خبری فوتبالی- ساپینتو در بازی با الوصل می‌تواند از کنار زمین استقلال را هدایت کند. 

به گزارش فوتبالی، استقلال در هفته اول رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا به مصاف الوصل امارات خواهد رفت و امیدوار است که این تیم را شکست بدهد. آبی‌ها در حالی در خانه این تیم اماراتی به میدان خواهد رفت که در بازی قبلی خود در لیگ برتر ناباورانه مغلوب استقلال خوزستان شدند. 

ساپینتو که در تابستان امسال با استقلال قراردادی یک‌ساله امضا کرد تا برای دومین مقطع زمانی مختلف هدایت این تیم را برعهده بگیرد حالا می‌تواند بعد از 841 روز مجددا روی نیمکت آبی‌ها بنشیند و از کنار زمین تیمش را هدایت کند. 

به دلیل حوادثی که در فینال جام حذفی برابر پرسپولیس برای ساپینتو رقم خورد او از سوی کمیته انضباطی 4 ماه محروم شد و در بازگشت مجدد به استقلال این تنبیه انضباطی برای او فعال شد. 

با وجود اینکه نیمی از این محرومیت بخشیده شده اما ساپینتو در دیدار سوپرجام و سه مسابقه آغازین در لیگ برتر سکونشین بود و البته این محرومیت تا 26 مهرماه هم ادامه‌دار خواهد بود. هرچند که تاجرنیا، رییس هیات مدیره استقلال در تازه‌ترین صحبت‌های خود ابراز امیدواری کرد که ساپینتو در بازی با پیکان از روی نیمکت کار را دنبال کند و محرومیت او به‌طور کل بخشیده شود. 

حالا از فینال جام حذفی که آخرین دیداری بود که ساپینتو روی نیمکت استقلال نشست تا بازی با الوصل 841 روز می‌گذرد و مرد پرتغالی بعد از گذشت بیش از 2 سال می‌تواند از نزدیک‌ترین فاصله ممکن شاگردان خود را در مسابقه هدایت کند.