نیوکمپ جدید مقابل یاران طارمی افتتاح می‌شود؟

نیوکمپ جدید مقابل یاران طارمی افتتاح می‌شود؟

پایگاه خبری فوتبالی - باشگاه بارسلونا همچنان در تلاش است تا شرایط بازی در ورزشگاه اسپاتیفای نیوکمپ را هرچه سریع‌تر فراهم کند، اما برای دیدار یکشنبه آینده مقابل ختافه، احتمالاً مجبور به تکرار تجربه بازی در ورزشگاه یوهان کرویف خواهد بود.

به گزارش فوتبالی ، پس از برگزاری مسابقه اخیر مقابل والنسیا در این ورزشگاه، باشگاه امیدوار است بتواند پیش از دیدار با رئال سوسیداد در ۲۸ سپتامبر، مجوز اولیه استفاده از نیوکمپ را دریافت کند. این مجوز، که شامل فاز اول با ظرفیت ۲۷ هزار تماشاگر در بخش جنوبی و جایگاه اصلی است، هنوز به تأیید نهایی کالج معماران کاتالونیا و بررسی دکرا نیاز دارد.

با توجه به مراسم آتش‌بازی پایان جشن‌های مرسه در شب مسابقه، استفاده از ورزشگاه المپیک مونتجوئیک در همان روز امکان‌پذیر نخواهد بود، اما باشگاه تقریباً مطمئن است که برای اولین بازی خانگی لیگ قهرمانان در تاریخ ۱ اکتبر، ظرفیت کامل حداقل ۴۵ هزار تماشاگر فراهم نخواهد شد. بنابراین، دیدار مقابل پی‌اس‌جی احتمالاً در مونتجوئیک برگزار خواهد شد.

با این حال، بارسا هنوز برنامه برگزاری بازی‌های بعدی مرحله گروهی در نیوکمپ را کنار نگذاشته و توافق اولیه خوبی با یوفا وجود دارد. نهاد اروپایی از پیشرفت مراحل ساخت و ساز ورزشگاه مطلع است و بازرسی‌های فنی نیز انجام شده است. آرزوی باشگاه این است که تا بازی مقابل المپیاکوس در ۲۱ اکتبر، نیوکمپ آماده پذیرش حداقل ۴۵ هزار تماشاگر باشد تا بتواند مسابقه خانگی لیگ قهرمانان را در ورزشگاه خانگی خود برگزار کند و از ظرفیت کامل بهره‌مند شود.