پیروزی الهلال با خارجی‌های جدید؛ اینطوری خرید می‌کنند!

پیروزی الهلال با خارجی‌های جدید؛ اینطوری خرید می‌کنند!

پایگاه خبری فوتبالی- الهلال عربستان شب گذشته در اولین بازی‌اش در لیگ نخبگان آسیا با نتیجه دو بر یک از سد تیم الدحیل قطر گذشت. این بازی در ورزشگاه کینگدام آرنا شهر ریاض و به قضاوت شاون اوانز استرالیایی برگزار شد.

این نتیجه در حالی به دست آمد که ابتدا الدحیل به گل رسید. در دقیقه 37 و روی یک ضد حمله عادل بولبینا مهاجم الدحیل از میانه زمین با دروازه‌بان الدحیل تک به تک شد.  او تا داخل محوطه جریمه پیش رفت و بعد از دریبل کردن یاسین بونو دروازه‌ الهلال را باز کرد.

نیمه اول با همین گل تمام شد اما در بین دو نیمه و با تصمیم سیمونه اینزاگی یک تغییر در ترکیب الهلال صورت گرفت. داروین نونیز به جای حسن محمد التمبکتی وارد زمین شد و همین مهاجم پرتغالی در دقیقه 57 گل تساوی را وارد دروازه الدحیل کرد.

ده دقیقه بعد الهلال به گل دومش هم رسید. توپی که توسط مدافعان الدیحیل دفع شده پشت در قوس محوطه جریمه به تئو هرناندز رسید. ضربه چکشی این بازیکن هم پس از برخورد به مدافع الدحیل انحراف پیدا کرد و تبدیل به گل دوم الهلال شد.

الهلال در نهایت این بازی را با نتیجه دو بر یک برد اما نکته مهم درباره گلزنان این تیم بود. هم داروین نونیز و هم تئو هرناندز جزو بازیکنانی بودند که در همین تابستان به الهلال پیوستند. 

تصویر خبر

در واقع الهلال با گل‌های خارجی‌های جدیدش به گل رسید و این نشان دهنده اهمیت خرید بازیکنان خارجی باکیفیت است. البته که نمی‌شود فوتبال باشگاهی عربستان و ایران را به مقایسه کرد. اما واقعیت این است که با همین پول‌هایی که باشگاه‌های ایرانی در این تابستان خرج کردند می‌شد بازیکن‌های خارجی بهتری هم جذب کرد. 

در این فصل چند بازیکن خارجی خوب و رزومه‌دار وارد فوتبال ایران شده‌اند و حالا باید کیفیت آنها در ادامه فصل چطور خواهد بود.