نظر ماتئو لاهوز درباره پنالتی دوم رئال مادرید مقابل مارسی

نظر ماتئو لاهوز درباره پنالتی دوم رئال مادرید مقابل مارسی

پایگاه خبری فوتبالی - رسانه‌های اسپانیایی امروز به انتقادات ماتئو لاهوز، داور باسابقه این کشور، از قضاوت دیدار رئال مادرید و مارسی پرداختند.

به گزارش فوتبالی ، این مسابقه در هفته نخست لیگ قهرمانان اروپا برگزار شد و با پیروزی رئال همراه بود، اما تصمیمات داوری، به‌ویژه در صحنه‌های بحث‌برانگیز هند، همچنان سوژه اصلی رسانه‌هاست.

یکی از صحنه‌های جنجالی، هند فاکوندو مدینا بود که داور مسابقه بدون تردید آن را پنالتی اعلام کرد. با این حال، بسیاری از کارشناسان نظر متفاوتی داشتند و معتقد بودند که تصمیم نادرستی گرفته شد. لاهوز نیز در گفت‌وگو با مووی‌استار تاکید کرد: «به نظر من دست مدافع در موقعیت طبیعی قرار داشت. او هنگام پوشش توپ، تعادلش را با پا حفظ می‌کرد و دستش حرکت طبیعی داشت. اگر در چنین شرایطی پنالتی اعلام شود، عملاً بازیکنان نمی‌توانند از دست‌هایشان برای جلوگیری از آسیب‌دیدگی استفاده کنند.»

لاهوز همچنین درباره گل دوم رئال مادرید که توسط کیلیان امباپه از روی نقطه پنالتی به ثمر رسید، توضیح داد: «برخورد توپ با دست مدافع کاملاً تصادفی بود و وقتی او روی زمین افتاده بود، توپ به شکلی طبیعی به دستش خورد. این شرایط هیچ‌گاه نباید منجر به اعلام خطا و پنالتی شود.»

او بزرگ‌ترین ایراد داوری را نبود هماهنگی میان داور وسط و اتاق VAR دانست: «وقتی از فناوری کمک داور ویدیویی استفاده می‌شود، باید برای همه صحنه‌ها معیار یکسانی اعمال شود. در این بازی چندین موقعیت مشکوک از جمله صحنه امباپه در دقیقه ۵۳ و صحنه کارواخال وجود داشت اما تصمیمات ناهماهنگ باعث شد قضاوت غیرقابل پیش‌بینی جلوه کند.»

به گفته لاهوز، این ناهماهنگی می‌تواند اعتماد بازیکنان و تماشاگران را نسبت به عدالت در داوری زیر سؤال ببرد.

تماشای پنالتی دوم رئال مادرید