پایگاه خبری فوتبالی - رئیس باشگاه فنرباغچه، علی کوچ، فاش کرده که هاکان چالهاناوغلو، هافبک اینتر، در تابستان با انتقال به این باشگاه موافقت کرده بود.
به گزارش فوتبالی، این در حالی است که چالهاناوغلو، پیشتر به صورت علنی از حمایت مادامالعمر خود از رقیب دیرینه فنرباغچه یعنی گالاتاسرای، سخن گفته بود. در نهایت، هیچیک از طرفین نتوانستند انتقال را نهایی کنند و این ملیپوش ترکیهای برای این فصل هم در ایتالیا ماندنی شد.
چالهاناوغلو که در سالهای اخیر یکی از مهرههای کلیدی اینتر بوده است، پس از شکست این تیم مقابل پاریسنژرمن در فینال لیگ قهرمانان اروپا، به شدت به گالاتاسرای لینک شده بود. با این حال، درخواست ۴۵ میلیون یورویی اینتر برای فروش او بیش از حد بالا بود و باعث شد این انتقال به شکست بیانجامد.
فنرباغچه نیز برای جذب این هافبک ترکیهای اقدام کرد، اقدامی که باعث ناامیدی ژوزه مورینیو، سرمربی وقت تیم، شد؛ چرا که او در آن زمان تقویت سایر پستها را در اولویت قرار داده بود. در نهایت، فنرباغچه نیز نتوانست این انتقال را به سرانجام برساند.
کوچ در گفتوگو با بیلد فاش کرد که چالهاناوغلو با پیوستن به فنرباغچه موافقت کرده بود و گفت:
"چندین بازیکن، مربی و نماینده به من گفتند که هاکان چالهاناوغلو در دسترس است و کاملا با پروفایلی که ما به دنبال آن بودیم، مطابقت دارد. بنابراین با هاکان صحبت کردم. به او گفتم: 'تو یک طرفدار گالاتاسرای هستی اما آیا هنوز هم میخواهی به فنرباغچه بیایی؟' او موافقت کرد. ما درباره مسائل مالی صحبت نکردیم و من شماره مدیر برنامههایش را خواستم. چیزی که به من گفت را تکرار نمیکنم چون اجازه این کار را ندارم."