طعنه بایرن مونیخ به چلسی پس از پیروزی مقابل این تیم (عکس)

طعنه بایرن مونیخ به چلسی پس از پیروزی مقابل این تیم (عکس)

پایگاه خبری فوتبالی - پس از پیروزی پرگل بایرن مونیخ مقابل چلسی، حساب رسمی این باشگاه در شبکه‌های اجتماعی با طعنه‌ای جالب، واکنش به عنوان «قهرمان جهان» چلسی نشان داد.

به گزارش فوتبالی ، بایرن مونیخ در دیداری از هفته اول لیگ قهرمانان اروپا، موفق شد با نتیجه ۳-۱ چلسی را شکست دهد و عملکرد مقتدرانه‌ای از خود به نمایش بگذارد. شاگردان ونسان کمپانی در این مسابقه با ارائه بازی هجومی و بهره‌گیری از فرصت‌ها، سه بار دروازه حریف را باز کردند و چند فرصت گلزنی دیگر را نیز از دست ندادند.

چلسی که پیش‌تر موفق شده بود جام جهانی باشگاه‌ها را فتح کند، پیروزی خود در این تورنمنت را با نشان «قهرمان جهان» روی پیراهنش جشن گرفته و تا دوره بعدی مسابقات، از آن استفاده خواهد کرد. این اقدام با واکنش طنزآمیز بایرن همراه شد؛ ادمین حساب رسمی باشگاه در X (توییتر سابق) با انتشار یک پیام کوتاه پرسید: «خب، حالا ما قهرمان جهان هستیم؟» این پیام در واقع طعنه‌ای بود به ادعای چلسی و به نوعی شوخی با موضوع قهرمانی جهانی که جیمی کرگر، ستاره سابق لیورپول، هم پیش‌تر نسبت به آن ابراز تردید کرده بود.

تصویر خبر

با توجه به نمایش مقتدرانه بایرن، این پیروزی نه تنها سه امتیاز مهم برای شروع فصل لیگ قهرمانان محسوب می‌شود، بلکه سیگنالی به رقباست که باواریایی‌ها در فصل جاری نیز آماده رقابت‌های بزرگ هستند و توانایی خود برای فتح عناوین مهم را به رخ می‌کشند. پیروزی مقابل چلسی، شروعی امیدوارکننده برای بایرن در اروپا بود و واکنش طنزآمیز آن‌ها، جذابیت رسانه‌ای بازی را دوچندان کرد.