اظهارات رییس سابق بارسلونا در دادگاه درباره پرونده نگریرا

اظهارات رییس سابق بارسلونا در دادگاه درباره پرونده نگریرا

پایگاه خبری فوتبالی - رئیس سابق باشگاه بارسلونا امروز در جلسه‌ای قضایی، پرداخت‌های انجام شده به خاویر نگریرا و پدرش را تایید کرد، اما تأکید کرد که این دو مورد از هم مستقل بوده‌اند.

به گزارش فوتبالی ، جوزپ ماریا بارتومئو، که ریاست بارسلونا را بین سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۲۰ بر عهده داشت، در چارچوب تحقیقات پرونده نگریرا و در برابر قاضی آلخاندرا خیل شهادت داد. او تصریح کرد که پرداخت‌ها به خاویر نگریرا برای ارائه گزارش‌های ورزشی، مشاوره داوری و تحلیل پیش و پس از بازی، هیچ ارتباطی با مبالغ پرداختی به خوزه ماریا نگریرا، نایب‌رئیس سابق کمیته فنی داوران (CTA)، نداشته است.

بارتومئو و ساندرو روسل در طول شهادت خود بارها از واژه «میراث» استفاده کردند و توضیح دادند که بخشی از پرداخت‌ها به شرکت DASNIL، متعلق به پدر نگریرا، ناشی از تصمیمات قبلی باشگاه و قراردادهای موجود بوده است و ارتباطی با فعالیت‌های پسر نگریرا نداشته است. آنها همچنین تصریح کردند که خروج خاویر از باشگاه با ترک پدرش از فدراسیون فوتبال اسپانیا هیچ هم‌زمانی یا ارتباطی ندارد و نظریه‌هایی که این دو را مرتبط می‌دانست، رد شده است.

این روشن‌سازی‌ها بخشی از تلاش باشگاه برای تفکیک پرداخت‌های مرتبط با خدمات حرفه‌ای از روابط خانوادگی بود و روند پرونده را تحت تأثیر قرار می‌دهد. گفته می‌شود پرونده همچنان در مرحله تحقیقات است و خوان لاپورتا، رئیس سابق بارسلونا، قرار است در نوامبر به عنوان شاهد در این پرونده شهادت دهد، هرچند در حال حاضر از اتهامات این پرونده خارج شده است.

با این توضیحات، دادگاه تلاش دارد شفافیت بیشتری در خصوص پرداخت‌های باشگاه و نقش افراد مختلف ایجاد کند و ارتباط واقعی میان پدر و پسر نگریرا را مشخص نماید.