خوشحالی ستاره هلندی لیورپول از گلزنی در داربی مرسی‌ساید

خوشحالی ستاره هلندی لیورپول از گلزنی در داربی مرسی‌ساید

پایگاه خبری فوتبالی - رایان گراونبرخ، هافبک لیورپول، می‌گوید در این فصل آزادی بیشتری برای نفوذ به جلو به او داده شده است.

به گزارش فوتبالی، این بازیکن هلندی در پیروزی ۲ بر ۱ تیمش مقابل رقیب مرسی‌سایدی، اورتون، در ورزشگاه آنفیلد، گل اول تیمش را به ثمر رساند تا روند شروع بی‌نقص آن‌ها در فصل جدید ادامه پیدا کند.

گراونبرخ که فصل گذشته بیشتر به عنوان یک هافبک دفاعی بازی می‌کرد، اکنون فاش کرده که اجازه بیشتری برای حمله به او داده شده است.

گراونبرخ پس از بازی به تی‌ان‌تی اسپورتس گفت: "مربی به من اعتماد به نفس داده است. در این فصل، ما در خط هافبک آزادی عمل بیشتری داریم. فصل گذشته من فقط در پست شماره شش بودم، یعنی عقب بازی می‌کردم، اما حالا می‌توانم بیشتر به جلو بروم که امروز هم همین را دیدید".

او افزود: "فکر می‌کنم قدرت من هم در حمله است، پس از این بابت و همچنین به خاطر گلم خوشحالم".

هوگو اکیتیکه که به جای الکساندر ایساک، گران‌قیمت‌ترین خرید تاریخ باشگاه، در خط حمله بازی کرد، گل دوم تیمش را به ثمر رساند، پیش از اینکه ادریسا گی در نیمه دوم یکی از گل‌های خورده را جبران کند. گراونبرخ می‌گوید عمق ترکیب تیمی که آرنه اسلوت در اختیار دارد، در ادامه فصل و در برنامه فشرده بازی‌ها، کلید موفقیت آن‌ها خواهد بود.

زمانی که از گراون‌برخ پرسیده شد آیا تیمش هنوز جای پیشرفت دارد، او گفت: "البته، می‌دانیم که گروه خوبی داریم. بازیکنان واقعا خوبی هم خریدیم، پس می‌دانیم که فقط ۱۱ نفر اصلی نیستند، بلکه کل تیم مهم است".

او در پایان گفت: "ما مثل یک خانواده هستیم و به هم انگیزه می‌دهیم. می‌بینید که مثلا هوگو امروز گل زد و سپس ایساک وارد زمین شد، من واقعا از ترکیب تیم راضی هستم".

لیورپول با این برد آمار صد درصد پیروزی خود در لیگ برتر را تثبیت کرد و با 15 امتیاز این هفته را هم با صدرنشینی به اتمام خواهد رساند.