ستاره فنرباغچه تنبیه شد و دیگر پنالتی نمی‌زند

ستاره فنرباغچه تنبیه شد و دیگر پنالتی نمی‌زند

پایگاه خبری فوتبالی - فنرباغچه در دیدار معوقه هفته نخست سوپرلیگ ترکیه برابر آلانیااسپور به تساوی ۲-۲ رضایت داد؛ نتیجه‌ای که انتقادهای فراوانی را متوجه اندرسون تالیشکا، ستاره برزیلی این تیم کرد.

به گزارش فوتبالی ، تالیشکا که پیش‌تر در دیدار مقابل گوزتپه عملکرد ضعیفی داشت، در این مسابقه نیز ضربه پنالتی سرنوشت‌ساز خود را از دست داد تا تیمش فرصت کسب سه امتیاز را از دست بدهد. مجموع این ناکامی‌ها باعث شد فنرباغچه طی دو بازی چهار امتیاز حساس را از دست بدهد و فشار زیادی از سوی رسانه‌ها و هواداران به این بازیکن وارد شود.

طبق گزارش رسانه‌های ترکیه، دومنیکو تدسکو، سرمربی فنرباغچه، پس از گفت‌وگو با تالیشکا تصمیمی قاطع اتخاذ کرده است. بر اساس این تصمیم، مهاجم برزیلی دیگر اجازه زدن پنالتی در بازی‌های رسمی را نخواهد داشت و تنها می‌تواند پشت ضربات ایستگاهی قرار بگیرد. تدسکو در جمع بازیکنان تاکید کرده که «این اتفاق نباید دوباره رخ دهد» و مسئولیت پنالتی‌زنی را به بازیکنان دیگری خواهد سپرد.

آمار نشان می‌دهد تالیشکا در این فصل دو بار پشت ضربه پنالتی ایستاده و هر دو بار ناکام بوده است، در حالی‌که در چهار پنالتی قبلی خود موفق به گلزنی شده بود. همین موضوع انتقادها را دوچندان کرده است.

وبسایت فاناتیک نوشت این تصمیم تدسکو در واقع پیامی روشن برای پایان دادن به حاشیه‌ها و بازگرداندن تمرکز به تیم در آستانه ادامه رقابت‌های سخت سوپرلیگ محسوب می‌شود. فنرباغچه امیدوار است با این تغییر، آرامش به ترکیب برگردد و مسیر تیم برای دستیابی به قهرمانی هموارتر شود.