پایگاه خبری فوتبالی - جوزپه ماروتا، رئیس و مدیر اجرایی اینتر، بار دیگر بر ضرورت ساخت ورزشگاه مدرن برای نراتزوری و میلان تأکید کرد و نسبت به کندی روند قانونی انتقاد کرد.
به گزارش فوتبالی ، او پیش از دیدار تیمش مقابل ساسولو در سخنانی شدیداللحن گفت: «ورزشگاه سن سیرو امروز دیگر پاسخگوی نیازهای فوتبال مدرن نیست و فوتبال در میلان تا حدی به حاشیه رانده شده است.»
ماروتا خاطرنشان کرد که سن سیرو نتوانست میزبان فینال لیگ قهرمانان اروپا شود و برای رویدادهای یورو ۲۰۳۲ نیز انتخاب نشد. او این وضعیت را حاصل نگاه محافظهکارانه سیاستمدارانی دانست که ۳۰ سال پیش وارد عرصه مدیریت شهری شدند و هنوز ضرورت یک ورزشگاه جدید و چندمنظوره برای دو باشگاه بزرگ شهر را درک نکردهاند.
رئیس اینتر ادامه داد: «اگر این مشکل حل نشود، اینتر و میلان ممکن است مجبور شوند شهر را ترک کنند، اتفاقی که برای میلان فاجعهبار خواهد بود.»
با این حال، ماروتا ابراز امیدواری کرد و از تلاشهای شهردار جوزپه سالا برای پیشبرد پروژه تمجید کرد. او گفت: «من خوشبینم، زیرا تلاشهای شهردار را میبینم و امیدوارم سیاستمداران منطقی تصمیم بگیرند تا ساخت ورزشگاه از اواخر سال ۲۰۲۶ آغاز شود.»
پروژه سن سیروی جدید قرار است یک ورزشگاه چندمنظوره و مدرن باشد که نیازهای روز فوتبال و هواداران دو باشگاه را پاسخ دهد و همچنین ظرفیت میزبانی رقابتهای بزرگ بینالمللی را داشته باشد. ماروتا تأکید کرد که تحقق این پروژه، نه تنها برای اینتر و میلان، بلکه برای آینده فوتبال در میلان حیاتی است.