مورینیو به دنبال بردن بنزما به تیم جدیدش

مورینیو به دنبال بردن بنزما به تیم جدیدش

پایگاه خبری فوتبالی - ژوزه مورینیو، سرمربی بازگشته بنفیکا پس از حدود ۲۵ سال، اولین گزینه خرید تابستانی خود را معرفی کرده و نگاهش به کریم بنزما دوخته شده است.

به گزارش فوتبالی ، مهاجم فرانسوی که در حال حاضر در الاتحاد عربستان بازی می‌کند، در سال پایانی قراردادش قرار دارد و همین مسئله انتقال احتمالی او را ساده‌تر می‌کند.

طبق گزارش اکرم کونور، خبرنگار ترک، انجام این انتقال مشروط به کاهش دستمزد قابل‌توجه بنزما خواهد بود. از سوی دیگر، باشگاه الاتحاد ممکن است در محدوده ۵ تا ۷ میلیون یورو پیشنهادهای دریافتی برای فروش مهاجم ۳۶ ساله را بررسی کند. با این حال، بنفیکا تنها باشگاه علاقه‌مند به جذب این ستاره نیست و چند تیم فرانسوی و باشگاه‌هایی از لیگ آمریکا نیز شرایط بنزما را زیر نظر دارند.

بنا به آخرین اطلاعات، بنزما پس از مصدومیت در تمرینات پیش از دیدار با الفتح، هنوز برای الاتحاد به میدان نرفته و در حال پشت سر گذاشتن دوران نقاهت است. انتظار می‌رود او پیش از دیدار حساس برابر النصر در هفته چهارم لیگ عربستان آماده بازی شود.

با توجه به تجربه و کیفیت بالای بنزما، مورینیو امیدوار است حضور او بتواند به تقویت خط حمله بنفیکا و افزایش شانس تیم در رقابت‌های فصل آینده کمک کند. این اولین اقدام مورینیو در بازار تابستانی نشان می‌دهد که او قصد دارد با بازیکنان با تجربه و تاثیرگذار، تیم خود را برای چالش‌های داخلی و اروپایی آماده کند.