پایگاه خبری فوتبالی - انزو مارسکا، سرمربی چلسی، در نشست خبری پیش از دیدار تیمش مقابل لینکولن سیتی در جام اتحادیه انگلیس درباره شرایط بازیکنان و وضعیت تیم صحبت کرد.
به گزارش فوتبالی ، آبیهای لندن سهشنبه شب در ورزشگاه خانگی حریف دستهپایینی خود به میدان میروند و امیدوارند بدون دردسر به مرحله بعدی برسند.
مارسکا در ابتدای صحبتهایش به وضعیت کول پالمر اشاره کرد و گفت این بازیکن تنها موردی است که هنوز بهطور کامل آماده نیست. او تأکید کرد که پالمر در بازی قبلی با وجود مصدومیت تلاش کرد به میدان برود، اما شرایطش اجازه نداد. تصمیمگیری نهایی درباره او به روزهای آینده موکول خواهد شد. سرمربی چلسی همچنین درباره خستگی تیمش توضیح داد: «بازی قبلی به دلیل اخراج، خیلی زود ۱۰ به ۱۰ شد و با وجود مالکیت ۷۰ درصدی توپ، شرایط سختی را تجربه کردیم. امیدوارم دیگر مجبور نشویم بیشتر بازیها را با یک بازیکن کمتر ادامه دهیم.»
در پاسخ به انتقادها از عملکرد خط دفاع و دروازهبان، مارسکا گفت انتقاد طبیعی است، اما تیمش نسبت به فصل گذشته پیشرفت زیادی داشته و هدف اصلی ادامه همین روند است. او درباره بازگشت لاویا و بادیاشیل نیز خبر داد که هر دو در تمرینات اخیر حاضر شدند، اما هنوز آماده بازی رسمی نیستند.
مارسکا در پایان به استفاده از بازیکنان جوان آکادمی اشاره کرد و هشدار داد که چنین مسابقاتی ساده به نظر میرسند اما لغزش در آنها بسیار محتمل است: «فوتبال پر از غافلگیری است و ما باید نهایت تمرکز را داشته باشیم.»