صحبت‌های گواردیولا درباره آمادگی ارلینگ هالند

صحبت‌های گواردیولا درباره آمادگی ارلینگ هالند

پایگاه خبری فوتبالی - پپ گواردیولا، سرمربی منچسترسیتی، درباره وضعیت آمادگی ارلینگ هالند، پس از اینکه او در تساوی ۱-۱ روز یکشنبه مقابل آرسنال زودتر تعویض شد، خبر مثبتی ارائه کرد.

به گزارش فوتبالی، سرمربی منچسترسیتی گفت: "دیروز روز ریکاوری بود، تمرین نکردیم. امروز هم هنوز او و بقیه بازیکنان را ندیده‌ام، اما امیدوارم برای آخر هفته آینده آماده باشد. هفته فشرده‌ای بود و بازی آخر به خصوص سنگین بود، و گاهی اوقات بازیکنان مشکلاتی پیدا می‌کنند، اما فکر می‌کنم برای آخر هفته آینده حالش خوب خواهد بود".

او در مورد برنده شدن دروازه‌بان جدیدش، جانلوئیجی دوناروما، در جایزه "یاشین" گفت: "به او تبریک می‌گویم، و البته به پاری ‌سن ‌ژرمن به خاطر کاری که او در پاریس انجام داده است. اما بله، تاثیر او واقعا عالی بوده است. همیشه همین را می‌گویم، وقتی در جایگاه نهم یا ششم یا دوازدهم قرار می‌گیرید، این واقعیت که در آنجا هستید به این معنی است که فصل خوبی را سپری می‌کنید. من این احساس را دارم که هر فصل او (دوناروما) آنجاست، نزدیک به جوایز فردی، به دلیل دروازه‌بان خوبی که هست".

پپ گواردیولا همچنین ادعا کرد که تنها چیزی که در حال حاضر در آینده کالوین فیلیپس، هافبک تیم، وجود دارد، پدر شدن او برای دومین بار است. از او درباره در دسترس بودن این ستاره سابق انگلیس پیش از بازی دور سوم جام اتحادیه مقابل هادرسفیلد تاون پرسیده شد.

گواردیولا گفت: "امروز او در لندن است، چون قرار است برای دومین بار پدر شود. در حال حاضر، این آینده کالوین است. او برای تمرین با ما برمی‌گردد، و بعد خواهیم دید چه اتفاقی می‌افتد. البته، او پس از یک عمل جراحی برمی‌گردد، بنابراین حالا باید تمرین و تمرین کند، و شاید در برخی بازی‌ها دقایقی به او برسد".

سیتیزن‌ها فردا شب در دور سوم جام اتحادیه میهمان هادرسفیلد تاون خواهند بود.