رقابت چلسی و بارسلونا بر سر جذب پدیده آرژانتینی

رقابت چلسی و بارسلونا بر سر جذب پدیده آرژانتینی

پایگاه خبری فوتبالی - چلسی و بارسلونا هر دو با نمایندگان ایان سوبیابره، ستاره آینده‌دار ریورپلاته تماس گرفته‌اند.

به گزارش فوتبالی، چلسی در پنجره تابستانی به این وینگر ۱۸ ساله آرژانتینی لینک شده بود اما هیچ پیشنهاد رسمی برای جذب او ارائه نکرد. سوبیابره که گفته می‌شود بند فسخی ۳۰ میلیون یورویی در قراردادش دارد، تا دسامبر ۲۰۲۶ با تیم آرژانتینی قرارداد دارد و رقابت برای جذب او دوباره بالا گرفته است.

طبق گزارش Soy del Millo، نمایندگان سوبیابره اخیرا تماس‌هایی از چلسی و بارسلونا برای انتقال احتمالی او در ژانویه دریافت کرده است. ریورپلاته امیدوار است با تمدید قرارداد او، بند فسخ را به حدود ۱۰۰ میلیون یورو افزایش دهد اما نمایندگان بازیکن ترجیح می‌دهند بند فسخش بالاتر از ۴۰ میلیون یورو نباشد تا باشگاه‌های بزرگ اروپایی از خرید او منصرف نشوند.

سوبیابره تاکنون ۱۹ بازی برای ریورپلاته انجام داده و ۸ بار هم برای تیم زیر ۲۰ سال آرژانتین به میدان رفته و سه گل ملی زده است. این وینگر قابلیت بازی در خط حمله را هم دارد و خودش گفته سبک بازی‌اش الهام‌گرفته از خولین آلوارز، ستاره سابق منچسترسیتی است.

چلسی در سال‌های اخیر چندین استعداد بزرگ آمریکای جنوبی را جذب کرده که از جمله آن‌ها می‌توان به استوائو ویلیان و کندری پائز اشاره کرد. استوائو همین تابستان به استمفوردبریج آمد و بلافاصله به ترکیب اصلی انزو مارسکا اضافه شد. با این حال، سوبیابره شاید تصمیم بگیرد راه لیونل مسی را دنبال کند؛ ستاره‌ای که در سال ۲۰۰۰ از نیولز اولد بویز به بارسلونا پیوست.