پایگاه خبری فوتبالی- خیبر خرم آباد اولین شکست خانگی خود در فصل جاری رقابت های لیگ برتر را تجربه کرد.
به گزارش فوتبالی، خیبر خرم آباد که سال گذشته لیگ برتری شد در لیگ بیست و چهارم عملکرد قابل قبولی داشت و توانست در سطح اول فوتبال ایران بماند. با پایان فصل سعید دقیقی از خیبر جدا شد تا محمد ربیعی جانشین او در این تیم شود. البته ربیعی تنها چند روز مهمان خرم آباد بود و پیش از اینکه اردوهای پیش فصل و فعالیت تیم ها در بازار نقل و انتقالات آغاز شود به دلایل نامعلوم و عجیبی از این تیم جدا شد تا مهدی رحمتی جای او را بگیرد و سرمربی خیبر شود.
بعد از هدایت تیم های شهرخودرو، آلومینیوم، نساجی، هوادار و شمس آذر، خیبر خرم آباد ششمین تیمی است که مهدی رحمتی روی نیمکت این تیم می نشیند.
خیبر در سه مسابقه آغازین خود در لیگ برتر 7 امتیاز کسب کرد و در کمال ناباوری سه هفته متوالی صدرنشین مسابقات بود. البته در همان مقطع زمانی مهدی رحمتی بارها گفت که این صدرنشینی موقت خواهد بود و باتوجه به بودجه خیبر و بضاعتی که این تیم دارد باید سطح انتظارات را پایین آورد.
حالا خیبر در دو بازی اخیر خود در لیگ برتر پذیرای دو شکست بوده و برابر فولاد و سپاهان با نتیجه مشابه یک بر صفر باخته است. بنظر می آید که خیلی زود ماه عسل مهدی رحمتی در خیبر تمام شده و این سرمربی باید خودش را برای روزهای سخت پیش روی آماده کند.