اسطوره بارسلونا وارد دنیای مربیگری می‌شود؟

اسطوره بارسلونا وارد دنیای مربیگری می‌شود؟

پایگاه خبری فوتبالی - خاویر ماسکرانو، سرمربی اینتر میامی، اعلام کرد که خبر بازنشستگی سرخیو بوسکتس به تیمش «انگیزه‌ای مضاعف» داده تا فصل را با قدرت به پایان برسانند و دوران حرفه‌ای این هافبک اسپانیایی را به بهترین شکل خاتمه دهند. 

به گزارش فوتبالی، اینتر میامی که شنبه مقابل تورنتو قرار می‌گیرد، پیش‌تر صعود خود به پلی‌آف را قطعی کرده اما همچنان برای بهبود جایگاهش در جدول تلاش می‌کند.

ماسکرانو در نشست خبری روز جمعه جزئیاتی از گفت‌وگویش با بوسکتس پیش از اعلام رسمی بازنشستگی او را فاش کرد: «او دیروز به من گفت ـ چند هفته‌ای بود که به این موضوع فکر می‌کرد. حیف است، چون هنوز در سطحی است که می‌توانیم از بازی‌اش لذت ببریم. به‌عنوان یک دوست که خودش این لحظه را تجربه کرده، تنها کاری که می‌توانی بکنی این است که کنارش باشی. سرخیو کاملاً در تصمیمش مصمم است.»

سرمربی آرژانتینی اینتر میامی، هوش فوتبالی بوسکتس را ستود و حتی آینده مربیگری او را محتمل دانست: «سرخیو قطعاً مربی خواهد شد ـ زمان و مکانش به خودش بستگی دارد. هنوز با او درباره اینکه به اسپانیا برمی‌گردد یا در میامی می‌ماند، صحبت نکرده‌ام.»

ماسکرانو همچنین از خاطرات مشترکشان در بارسلونا گفت، جایی که یکی از منسجم‌ترین خطوط میانی جهان را شکل داده بودند: «آن سال‌ها خاص بود. من خوش‌شانس بودم که تقریباً هشت فصل کنار او بازی کردم. من هم در پست هافبک دفاعی آمده بودم، اما همیشه می‌دانستم او نفر اول است. در روزهای اول خیلی به من کمک کرد. آنچه در بارسا تجربه کردیم بی‌نظیر و فراموش‌نشدنی بود و روی همه‌ی ما اثر گذاشت.»

ماسکرانو امیدوار است تصمیم بوسکتس الهام‌بخش تیم برای فتح جام MLS باشد: «امیدوارم این انگیزه‌ی اضافه باعث شود سرخیو دوران حرفه‌ای‌اش را به بهترین شکل تمام کند. این تیم پر از برنده و رقابت‌جو است و عاشق چالش‌هاست.»