شانس اول قهرمانی سری‌آ از نظر آلگری

شانس اول قهرمانی سری‌آ از نظر آلگری

پایگاه خبری فوتبالی - میلان به رهبری ماسیمیلیانو آلگری، امیدوار است تا با پیروزی مقابل ناپولی در روز یکشنبه، به صدر جدول سری آ صعود کند.

به گزارش فوتبالی، آلگری اقرار کرده که مدافع عنوان قهرمانی، ناپولی، همچنان شانس نخست قهرمانی در این فصل است. میلان که روز یکشنبه در سن‌سیرو میزبان تیم آنتونیو کونته خواهد بود، به دنبال پایان دادن به شروع بی‌نقص ناپولی در این فصل است.

روسونری‌ها در حال حاضر با سه امتیاز اختلاف در جایگاه سوم قرار دارند اما در صورت پیروزی برابر ناپولی می‌توانند به صدر جدول برسند. آلگری ضمن اذعان به دشواری این دیدار در سن‌سیرو، ابراز امیدواری کرد که شاگردانش در حضور هواداران، یک شگفتی رقم بزند. 

آلگری در اینباره گفت: 

"فردا ما مقابل ناپولی قرار می‌گیریم، تیمی که فصل گذشته شایسته قهرمانی در اسکودتو بود."

او ادامه داد: 

"آن‌ها یک پنجره نقل‌ و انتقالاتی مهم داشتند و من همچنان معتقدم که شانس نخست قهرمانی هستند. کونته در بیرون کشیدن بهترین عملکرد از بازیکنان، فوق‌العاده است. در ۲۶ بازی اخیر خود، آن‌ها ۱۸ بار پیروز شده‌اند. در سال‌های اخیر، میلان همیشه در خانه مقابل ناپولی شکست خورده است. ما امیدواریم این آمار را تغییر دهیم. بدون شک این یک مسابقه فوق‌العاده خواهد بود. این یک بازی بزرگ است، اولین بازی بزرگ فصل. این یک آزمون مهم خواهد بود."