پایگاه خبری فوتبالی - کوکه، کاپیتان اتلتیکو مادرید، دیروز با هدایت تیم دیگو سیمئونه در دربی مادرید، به رکورد رقیب قدیمی خود، سرخیو راموس، دست یافت.
به گزارش فوتبالی، این هافبک کهنهکار که 90 دقیقه در میدان حاضر بود و در پیروزی 5-2 تیمش در برابر کهکشانیها با دادن یک پاس گل موثر بود، رکوردی تاریخی برای خود ثبت کرد.
این بازیکن ۳۳ ساله پس از تمدید قرارداد در پایان فصل گذشته برای ماندن در فصل ۲۶-۲۰۲۵، همچنان برای سیمئونه حیاتی است. سیمئونه و باشگاه همچنان در مورد تمدید احتمالی دیگر انعطافپذیر هستند و تصمیم نهایی بر عهده کاپیتان قدیمی آنها خواهد بود.
کوکه با حضور در استادیوم متروپولیتانو، با ۴۳ حضور در دربیهای رسمی، با راموس برابر شد و از اسطورههای رئال مادرید یعنی پاکو خنتو و مانولو سانچیس پیشی گرفت.
کوکه امیدوار است در بازی برگشت در سال ۲۰۲۶ از راموس پیشی بگیرد و شاید تابستان آینده به عنوان رکورددار حضور در این مسابقه از تیم جدا شود.
از ۴۲ بازی دربی دوران حرفهای خود (۴۱ بازی با سیمئونه)، او تنها ۱۶ بار شکست خورده است و با 13 برد، عملکرد متوسطی را در برابر حریف قدر خود دارد.
با وجود مشکلات اخیر در فرم تیم، سیمئونه بار دیگر در دربی مادرید خودی نشان داد و تیمش را از بحران خارج کرد. پیروزی پر گل اتلتیکو مقابل شاگردان آلونسو، آنها را به رتبه چهارم جدول رساند. هواداران اکنون امید زیادی به ادامه فصل دارند.