پایگاه خبری فوتبالی- هتتریک افسانه چترنور مقابل پرسپولیس یکی از اتفاقات مهم هفته سوم لیگ برتر فوتبال زنان بود.
به گزارش فوتبالی، هفته سوم لیگ برتر فوتبال زنان در حالی انجام شد که در سیرجان گلگهر با سه گل توانست پرسپولیس را شکست دهد و اولین شکست قرمزپوشان پایتخت را رقم بزند. اما ستاره این میدان بدون شک افسانه چترنور کاپیتان گلگهر بود که روز درخشانی را سپری کرد و یک تنه باعث باخت سنگین پرسپولیس شد.
افسانه چترنور که تاکنون سه بار خانم گل ایران شده در این فصل بار دیگر عزم خود را برای خانم گلی جزم کرده و میخواهد به چهارمین عنوان خانم گلی خود برسد. این بازیکن در دیدار مقابل پرسپولیس یک روز استثنایی را سپری کرد و توانست هر سه گل تیمش را به ثمر برساند تا در روز تلخ پرسپولیس، چترنور یک روز خاص را سپری کند. افسانه چترنور تا به الان پنج گل زده و تا پایان هفته سوم صدرنشین جدول گلزنان لیگ برتر فوتبال زنان است. او در دیدار اول مقابل سپاهان تک گل پیروزی بخش تیمش را زد و در دیدار دوم مقابل پالایش گاز ایلام هم یکی از دو گل تیمش را وارد دروازه حریف کرد تا در هر سه مسابقه گل زده باشد.
سارا قمی و زهرا قنبری تا به حال پنج بار خانم گل فوتبال زنان شدهاند و چترنور امیدوار است در سالهای آتی بتواند به رکورد این دو ستاره فوتبال زنان برسد. گلگهر این هفته میهمان ملوان است. جایی که افسانه چترنور یکی از خانم گلیهایش را در این تیم بدست آوردهاست.