شاگرد سابق ادی هاو که حالا در شبکه‌های اجتماعی آشپزی می‌کند

شاگرد سابق ادی هاو که حالا در شبکه‌های اجتماعی آشپزی می‌کند

پایگاه خبری فوتبالی - دوازده سال پیش، مارک پیو در آستانه رسیدن به بالاترین سطوح فوتبال انگلیس قرار داشت و حالا به آشپزی در شبکه‌های اجتماعی مشغول است.

به گزارش فوتبالی، این وینگر تکنیکی در سواحل جنوبی انگلیس و برای تیم رو به رشد بورنموث عملکرد درخشانی داشت؛ تیمی که همراه با سرمربی جوانش، ادی هاو، در تلاش برای صعودی رویایی به لیگ برتر بود اما حالا در زمینه آشپزی فعالیت می‌کند.

پیو به پلنت فوتبال گفت: 

"من حتی نمی‌توانستم یک تخم‌مرغ را بجوشانم." واقعیتی شرم‌آور که به نقطه عطفی در زندگی بازیکن پیشین بورنموث تبدیل شد.

او ادامه داد: 

"وقتی با بورنموث به چمپیونشیپ صعود کردیم، سعی کردم راه‌هایی برای بهبود عملکردم پیدا کنم. یک دوره تغذیه گذراندم و چیزهای زیادی یاد گرفتم. آن دوره به من نشان داد چه غذاهایی برای سوخت‌رسانی بدن مناسب‌اند، چه چیزهایی به ریکاوری کمک می‌کنند و چه خوراکی‌هایی سوپر‌فود محسوب می‌شوند. شروع به آشپزی کردم و واقعا عاشقش شدم. به یک علاقه عمیق تبدیل شد. کتاب‌های بسیار زیادی خواندم و به پادکست‌های مختلفی گوش دادم. حالا به تغذیه و تناسب‌اندام، دیوانه‌وار علاقه‌مندم. می‌توانم بگویم کمی هم وسواس سلامت پیدا کرده‌ام."

پیو که حالا خودش را با نام "فوتبالیست غذادوست" معرفی می‌کند، بیش از ۶۸ هزار دنبال‌کننده در اینستاگرام دارد و دستورهای غذایی سالمی را به اشتراک می‌گذارد.

او به دیلی‌میل اسپورت گفت: 

"می‌خواستم بیشتر پیشرفت کنم، بنابراین مدرک دیپلم در حوزه تغذیه را گرفتم. یاد گرفتم چگونه بدن را به‌درستی سوخت‌رسانی کنم و به این موضوع وسواس پیدا کردم. در ۳۲ سالگی و زمانی که در کویینز پارک رنجرز بودم، اینستاگرام 'thefoodiefootballer' را راه‌اندازی کردم فقط به این دلیل که می‌خواستم دیگران را به سالم‌تر شدن تشویق کنم. به نظر می‌رسید مردم از این محتوا لذت می‌برند و همه‌چیز از آنجا شروع شد. خوشحال بودم که چیزی غیر از فوتبال برای تمرکز داشتم و همین باعث شد تصمیم‌گیری در مورد ادامه فوتبال یا دنبال کردن علاقه جدیدم آسان‌تر شود."