حریف سپاهان از لیگ قهرمانان آسیا کنار گذاشته شد

حریف سپاهان از لیگ قهرمانان آسیا کنار گذاشته شد

پایگاه خبری فوتبالی- کنفدراسیون فوتبال آسیا تیم موهون باگان هند را از لیگ قهرمانان آسیا دو کنار گذاشت.

به گزارش فوتبالی، در پی عدم حضور تیم موهون باگان هند در اصفهان برای مصاف هفته دوم لیگ قهرمانان آسیا با تیم سپاهان، کنفدراسیون فوتبال آسیا طی اطلاعیه‌ای، ضمن اعلام رسمی لغو این مسابقه، نماینده هند را از جدول مسابقات حذف و امتیازات قبلی آن را بی‌اثر برشمرد. متن اطلاعیه AFC به این شرح است:

مطابق با ماده ۵.۲ مقررات مسابقات لیگ قهرمانان آسیا ۲ فصل ۲۰۲۶-۲۰۲۵، کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) تأیید می‌کند که تیم موهون باگان هند به دلیل عدم حضور در اصفهان، برای دیدار گروه C برابر باشگاه فولاد مبارکه سپاهان در تاریخ ۳۰ سپتامبر ۲۰۲۵، از مسابقات لیگ قهرمانان آسیا ۲ فصل ۲۰۲۶-۲۰۲۵ «کناره‌گیری کرده» تلقی می‌شود.

در نتیجه، مسابقه قبلی تیم موهون باگان لغو و مطابق ماده ۵.۶ مقررات مسابقات، بلااثر اعلام می‌گردد. به‌منظور رفع هرگونه ابهام، هیچ امتیاز و گلی از مسابقه قبلی این باشگاه، در تعیین جدول نهایی گروه C محاسبه نخواهد شد، طبق ماده ۸.۳ مقررات مسابقات.

این موضوع اکنون برای تصمیم‌گیری‌های لازم به کمیته‌های ذی‌ربط AFC ارجاع داده خواهد شد.

سپاهان در دور نخست لیگ قهرمانان آسیا 2 با نتیجه یک بر صفر مقابل الحسین اردن شکست خورده بود.