کمپانی و درخواست ویزای قبرس در آستانه تقابل با تیم قبرسی

کمپانی و درخواست ویزای قبرس در آستانه تقابل با تیم قبرسی

پایگاه خبری فوتبالی - بایرن مونیخ، برای اولین دیدار خارج از خانه خود در لیگ قهرمانان اروپا، به قبرس سفر می‌کند تا به مصاف پافوس برود؛ تیمی که به نظر وینسنت کمپانی از بررسی عملکردشان لذت برده است. 

به گزارش فوتبالی، پافوس که برای نخستین بار در مرحله گروهی لیگ قهرمانان حضور دارد، روز سه‌شنبه میزبان غول‌های بوندس‌لیگایی خواهد بود. آن‌ها در بازی اول خود مقابل المپیاکوس با وجود ۱۰ نفره شدن پس از اخراج برونو فلیپه در دقیقه ۲۵، موفق شدند بازی را بدون گل خورده به پایان برسانند.

با این حال، این شروع رویایی می‌تواند با توجه به اینکه بایرن در ۱۴ مورد از ۱۵ دیدار اخیر خود مقابل تیم‌های اروپایی که برای اولین بار با آن‌ها مواجه شده، پیروز بوده، به پایان برسد.

کمپانی پیش از این دیدار با شوخ طبعی ادعا کرد که تحقیقاتش را انجام داده و حتی پیشینه نشان این باشگاه را نیز شرح داد و سپس با خنده گفت:

"امتحانم را قبول شدم، درست است؟ حالا ویزایم را خواهم گرفت؟" 

اخراج زودهنگام فلیپه در بازی اخیر این تیم، می‌توانست حضور تاریخی آن‌ها در لیگ قهرمانان را خراب کند اما پس از آن، تنها سه شوت به سمت دروازه این تیم شلیک شد. انتظار می‌رود که پافوس در ورزشگاه آلفامگا نیز با رویکرد دفاعی مشابهی بازی کند اما کمپانی اذعان داشته که این چالش را دست کم نخواهد گرفت: 

"آن‌ها در هفت بازی لیگ قهرمانان، شکست نخورده‌اند، بنابراین ما آن‌ها را دست کم نمی‌گیریم."

بایرن پیش‌تر در جام باشگاه‌های جهان با نتیجه 0-10 برابر اوکلند سیتی استرالیا پیروز شده و کمپانی امیدوار است از تجربه مواجهه با یک تیم ناشناخته بهره ببرد: 

"تماشای تیم‌های جدید سرگرم‌کننده است و وقتی همه اطلاعات را دارید، ناگهان احترام زیادی نسبت به حریف پیدا می‌کنید. به همین دلیل ابتدا می‌خواهم نمایش خوبی از تیمم ببینم، چون فکر می‌کنم این لازم است و البته، پس از آن می‌خواهم پیروز شویم."