نظر اکیتیکه درباره احتمال حضور همزمان با ایساک در ترکیب لیورپول

نظر اکیتیکه درباره احتمال حضور همزمان با ایساک در ترکیب لیورپول

پایگاه خبری فوتبالی - آرنه اسلوت، با چالشی بزرگ روبه‌روست تا بتواند بیشترین بهره را از الکساندر ایساک و هوگو اکیتیکه ببرد.

به گزارش فوتبالی، مهاجم فرانسوی قرمزها، پیش از دیدار لیورپول برابر گالاتاسرای در لیگ قهرمانان گفت: 

"خوشحالم که الکس اینجا است. در سن من، هنوز چیزهای زیادی برای یادگیری و بهبود وجود دارد. این مربی است که تصمیم می‌گیرد چگونه بازی کنیم. من می‌توانم در ترکیب دو مهاجم یا تنها با یک مهاجم بازی کنم، توانایی‌های زیادی دارم. اگر لازم باشد با هم بازی کنیم، می‌توانم این کار را انجام دهم."

 اسلوت تاکنون هر دو بازیکن را با هم در ترکیب اصلی قرار نداده و معمولا یکی را در ترکیب آغازین و دیگری را به‌عنوان تعویضی وارد زمین کرده است. ایساک در لیگ قهرمانان مقابل اتلتیکو مادرید برای لیورپول اولین بازی‌اش را انجام داد و در کارابائو کاپ و لیگ برتر مقابل ساوتهمپتون و کریستال پالاس، به میدان رفت. اکیتیکه در دربی مرسی‌ساید، بازی را از ابتدا شروع کرد اما کارت قرمز “احمقانه‌ای” دریافت کرد که باعث شد بازی در سلهرست پارک را از دست بدهد.

با رسیدن ایساک به آمادگی کامل، احتمال بازی همزمان هر دو مهاجم بیشتر می‌شود. موقعیت‌های مختلف بازی ممکن است ایجاب کند که اکیتیکه به عنوان مهاجم دوم یا حتی وینگر چپ به میدان برود.

این ستاره جوان همچنین در کنفرانس خبری پیش از بازی مقابل گالاتاسرای، درباره کارت قرمز اخیرش گفت: 

"این کار عاقلانه نبود. خودم را خیلی تنبیه کردم. از تماشای بازی بچه‌ها از خانه ناامید شدم. از همه، به‌خصوص هم‌تیمی‌هایم عذرخواهی می‌کنم. دیگر این اتفاق نخواهد افتاد و حالا به جلو نگاه می‌کنم و مشتاقم بازی کنم."