پایگاه خبری فوتبالی - سرمربی بنفیکا، ژوزه مورینیو، در جریان دیدار تیمش مقابل چلسی در لیگ قهرمانان، شخصا مداخله کرد تا مانع از خشونت هواداران تیم پرتغالی نسبت به بازیکن چلسی شود.
به گزارش فوتبالی، مورینیو هنگامی وارد عمل شد که بطریهای نوشیدنی از بخش هواداران تیم میهمان در "شد اند" به سمت زمین پرتاب میشد و از هواداران تیمش خواست آرامش خود را حفظ کنند، آن هم زمانی که هواداران تیم پرتغالی، خشمشان را نسبت به انزو فرناندز، بازیکن سابقشان که در ژانویه 2023 در شرایطی جنجالی بنفیکا را ترک کرده بود، ابراز میکردند.
مورینیو پس از آن که هواداران شروع به پرتاب اشیاء به سمت فرناندز کردند، از منطقه فنی خود خارج شد و در امتداد خط طولی به سمت جایگاه میهمانان رفت، دستانش را بالای سرش تکان داد و سپس از هواداران بنفیکا خواست آرام باشند. خشم هواداران بنفیکا، همچنان متوجه شرایط جدایی فرناندز در سال 2023 بود، زمانی که او با اصرار زیاد، انتقالی 106 میلیون پوندی به چلسی رقم زد، آن هم پس از آن که تنها شش ماه در استادیو دا لوز بازی کرده بود.
پس از جدایی او، رئیس باشگاه بنفیکا روی کاستا درباره شرایط این انتقال افشاگریهایی داشت. کاستا گفته بود:
"انزو فرناندز نمیخواست در بنفیکا بماند. او به ما هیچ فرصتی نداد. من تمام تلاشم را کردم، ناراحتم اما برای بازیکنی که نمیخواست بماند گریه نخواهم کرد. وقتی چلسی وارد ماجرا شد، واقعا تغییر نظرش غیرممکن بود. در روز پایانی نقل و انتقالات ما به توافقی رسیدیم که انزو را تابستان بفروشیم اما او نخواست بماند. از لحظهای که انزو فهمید چلسی بند آزادسازی را خواهد پرداخت، همه چیز به سرعت اتفاق افتاد. ما تلاش کردیم اصرار کنیم اما بازیکن هیچ تمایلی برای ادامه حضور در بنفیکا نشان نداد. من به چلسی پیشنهاد دادم که او در تابستان با مبلغی کمتر به آنجا برود اما بازیکن نخواست در بنفیکا ادامه دهد و اینجا بود که همه چیز تغییر کرد."