پایگاه خبری فوتبالی- مهاجم کروات تراکتور خطرناکترین بازیکن تراکتور در دو بازی تیمش لیگ نخبگان آسیا بوده است.
به گزارش فوتبالی، تراکتور در دومین دیدار خود در لیگ نخبگان آسیا در تبریز میزبان الوحده امارات بود که این دیدار با تساوی بدون گل به پایان رسید.
اما تراکتوریها در نیمه دوم این مسابقه یک شانس بسیار خوب گلزنی را از دست دادند. جایی که ضربه تومیسلاو اشترکال به تیرک دروازه الوحده برخورد کرد تا شانس در آن صحنه، روی خوشش را به تیم میزبان نشان ندهد.
اشترکال که در این مسابقه نزدیکترین بازیکن تراکتور برای گلزنی بود، در بازی برابر شبابالاهلی امارات هم تنها گل شاگردان اسکوچیچ را وارد دروازه حریف کرد تا در هر دو مسابقه خطرناکترین بازیکن تیمش در لیگ الیت باشد.
نکته جالب اینکه اشترکال پس از حضور هموطنش دوماگوی دروژدک تبدیل به گزینه دوم اسکوچیچ شده اما در بازیهای لیگ نخبگان شرایط بهتری نسبت به همه همتیمیهایش داشته است و باید دید اسکوچیچ در بازیهای بعدی تیمش، فرصت بیشتری به اشترکال خواهد داد یا اینکه ترجیح میدهد دروژدک را از ابتدا به میدان بفرستد .