اختصاصی/ ریکاردو ساپینتو در آستانه برکناری؛ هیات مدیره به دنبال توافق با سرمربی پرتغالی برای فسخ دوطرفه!

اختصاصی/ ریکاردو ساپینتو در آستانه برکناری؛ هیات مدیره به دنبال توافق با سرمربی پرتغالی برای فسخ دوطرفه!

پایگاه خبری فوتبالی- مدیران استقلال به دنبال مذاکره با ساپینتو و جلب رضایت او برای یک فسخ دوطرفه و کم هزینه هستند.

به گزارش فوتبالی، با توجه به نتایج ضعیف ساپینتو در هفته‌های گذشته، هیات مدیره استقلال با ادامه همکاری ساپینتو موافق نیست و به دنبال توافق با ساپینتوست تا او بدون گرفتن رقم سنگین قرارداد خودش و دستیارانش (یک میلیون و چهارصدهزار دلار برای یک فصل) با او فسخ کند.

البته فسخ دوطرفه به خود ساپینتو ربط دارد که حاضر به فسخ شود یا از باشگاه اخراج شود. نکته عجیب اینجاست که پرونده قبلی استقلال و ساپینتو که مربوط به سه سال پیش است و استقلال به پرداخت ۶۰۰ هزار دلار به ساپینتو محکوم شده، هنوز بسته نشده است!

با شکست استقلال مقابل المحرق بحرین حالا دیگر هیچ راهی برای ماندن ساپینتو در استقلال نمانده و مدیران باشگاه با هر ترفندی شده باید با او قطع همکاری کنند. اخراج او در این شرایط هزینه‌های زیادی را به باشگاه تحمیل خواهد کرد و برای جلوگیری از پرداخت این هزینه چند میلیون دلاری، باید به هر شکلی که شده با او به توافق برسند.

با توجه به این که ساپینتو بابت قرارداد قبلی از استقلال شکایت کرده و به دنبال گرفتن مطالبات گذشته‌اش است، به نظر می‌رسد راضی کردن او به فسخ دوطرفه کار آسانی نیست و نیاز به یک مذاکره حرفه‌ای است تا این اتفاق بیفتد و ساپینتو با کمترین هزینه ممکن از استقلال جدا شود.

هرچند پرداخت این مبالبغ برای هولدینگ خیلی هم سخت نیست اما با هر فرمولی، درست نیست ساپینتو با کسب چنین نتایجی مبلغ قراردادش را تمام و کمال بگیرد و برود.

سوال این است که این مربی پرتغالی که در روزهای جنگ به ایران آمد و مورد تحسین افکار عمومی قرار گرفت، راضی به یک فسخ کم‌هزینه خواهد شد یا نه؟