تعویض بیفوما و فرشاد در دقیقه 59؛ هاشمیان زود دست به‌کار شد

تعویض بیفوما و فرشاد در دقیقه 59؛ هاشمیان زود دست به‌کار شد

پایگاه خبری فوتبالی- سرمربی پرسپولیس از نمایش دو بازیکن این تیم راضی نبود و آنها را خیلی زود تعویض کرد.

به گزارش فوتبالی، از ساعت 18:30 در یکی از بازی‌های حساس هفته ششم لیگ برتر تیم‌های پرسپولیس و گل گهر سیرجان در ورزشگاه شهر قدس مقابل هم قرار گرفتند. 

با تشخیص وحید هاشمیان، پرسپولیس با ترکیب پیام نیازمند، حسین ابرقویی، مرتضی پورعلی‌گنجی، یعقوب براجعه، فرشاد احمدزاده، مارکو باکیچ، سروش رفیعی، محمد خدابنده‌لو، تیوی بیفوما، امید عالیشاه و علی علیپور پا به این مسابقه گذاشت.

هواداران پرسپولیس از زمانی که ترکیب این تیم اعلام شد شروع به نظر دادن درباره آن کردند. طبق معمول اکثر آنها مخالف حضور فرشاد احمدزاده در ترکیب اصلی و در دفاع چپ بودند. اما تصمیم نهایی را سرمربی تیم می‌گیرد و او نظر مثبتی روی احمدزاده دارد.

در دقایق ابتدایی فرشاد در چند مصاف رودررو با بازیکنان گل گهر خوب و موفق عمل کرد اما به مرور تحلیل رفت و نتوانست به عملکرد خوبش ادامه بدهد. به نظر می‌رسید کارت زردی که او در دقیقه اول مسابقه گرفت روی ذهنیت این بازیکن تاثیر منفی گذاشته است. از طرفی خطر اخراج هم این بازیکن را تهدید می‌کرد.

یکی دیگر از بازیکنان پراشتباه پرسپولیس در بازی امروز تیوی بیفوما بود. وینگر کنگویی در یکی دو صحنه از سرعت و تکنیک خوبش استفاده کرد و توانست همبازیانش را در موقعیت گل قرار بدهد. اما در سایر لحظاتی که صاحب توپ بود با تعلل، تکروی و اشتباه در تصمیم آخرش، حملات پرسپولیس را عقیم گذاشت.

عملکرد ضعیف احمدزاده و بیفوما در نیمه دوم هم ادامه داشت و به همین دلیل هم بود که وحید هاشمیان خیلی زود دست به کار شد و در دقیقه 59 هر دو بازیکن را تعویض کرد. محمد عمری به جای بیفوما و میلاد محمدی به جای احمدزاده وارد زمین شدند.

به نظر می‌رسد احمدزاده همچنان از سوی هواداران پرسپولیس تحت فشار است و بیفوما هم تمرکز لازم را ندارد و به همین دلیل هم این دو بازیکن نتوانسته‌اند انتظارات هواداران پرسپولیس را برآورده کنند.