راکیتیچ: رونالدو من را به بازی در یوونتوس دعوت کرد

راکیتیچ: رونالدو من را به بازی در یوونتوس دعوت کرد

پایگاه خبری فوتبالی - ایوان راکیتیچ، ستاره سابق بارسلونا، اعتراف کرد که کریستیانو رونالدو در سال ۲۰۱۹ با او تماس گرفت تا وی را متقاعد کند که به یوونتوس بپیوندد.

به گزارش فوتبالی، هافبک سابق تیم ملی کرواسی به نشریه گاتزتا گفت که کریستیانو رونالدو تلاش کرده تا در سال ۲۰۱۹ او را متقاعد کند که به یوونتوس ملحق شود.

راکیتیچ گفت: "درست است که در سال ۲۰۱۹ کریستیانو رونالدو با من تماس گرفت و گفت: 'بیا به ما در یوونتوس ملحق شو'، و صادقانه بگویم، دوست داشتم در ایتالیا بازی کنم. این یکی از حسرت‌های دوران حرفه‌ای من است".

این بازیکن ۳۷ ساله، ۳۱۰ بازی برای بارسلونا انجام داد و ۳۵ گل به ثمر رساند که یکی از آن‌ها در فینال لیگ قهرمانان اروپا ۲۰۱۵ مقابل یوونتوس بود.

راکیتیچ هرگز فرصت بازی در سری آ را پیدا نکرد، زیرا بیشتر دوران حرفه‌ای خود را در لالیگا اسپانیا و بوندسلیگا آلمان گذراند.

او افزود: "من تحسین زیادی برای فوتبال ایتالیا و سبک زندگی شما دارم و همچنین طرفدار شماره یک گتوزو هستم که سال گذشته مربی من در هایدوک بود. شما یک سرمربی تیم ملی عالی دارید و او شما را به جایی خواهد برد که همه می‌خواهید بروید".

راکیتیچ که فینالیست جام جهانی با کرواسی است و در سال ۲۰۱۵ جایزه بهترین بازیکن سال کرواسی را کسب کرد، توضیح داد که چرا انتقالش به یوونتوس عملی نشد: "بخشی به خاطر همین موضوع (احتمالا مبلغ انتقال) بود و بخشی هم به خاطر اینکه هنوز در بارسلونا بودم. من یک مرد خوش‌شانس بوده‌ام. برای بارسلونا بازی کردم، سپس به سویا بازگشتم و بعد به هایدوک. این می‌توانست جذاب باشد، اما حتی این شکلی هم زیبا بود".

کریستیانو رونالدو در تابستان ۲۰۱۸ از رئال مادرید به یوونتوس پیوست و مائوریتسیو ساری در سال ۲۰۱۹ مربی او در ورزشگاه آلیانز بود. رونالدو در نهایت سه سال را در یوونتوس سپری کرد و ۱۰۱ گل در ۱۳۴ بازی در تمامی رقابت‌ها به ثمر رساند و دو عنوان قهرمانی سری آ کسب کرد.