ادعای یک خبرگزاری؛ تاجرنیا، رد صلاحیت شد!

ادعای یک خبرگزاری؛ تاجرنیا، رد صلاحیت شد!

پایگاه خبری فوتبالی- نام سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال در لیست نامزدهای انتخابات سازمان نظام پزشکی کشور دیده نمی‌شود.

به گزارش فوتبالی، خبرگزاری دانشجو خبر داد هیات نظارت بر انتخابات سازمان نظام پزشکی کشور در جلسه روز چهارشنبه هفته گذشته صلاحیت هفت نامزد را تایید کرد. این انتخابات از این جهت برای جامعه فوتبال و رسانه‌های ورزشی مهم است که علی تاجرنیا سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال هم در آن نامزد شده بود.

حالا اسامی هفت نامزد تایید صلاحیت شده برای شرکت در این انتخابات منتشر شده است. دکتر هادی یزدانی، دکتر امین زکی‌زاده، دکتر سالاریان، دکتر صداقت، دکتر زحمتکش، دکتر مظلومیان و دکتر مهدیار سعیدیان افرادی هستند که صلاحیت‌شان برای حضور در انتخابات تایید شده است. در کنار این تاییدها اما رد صلاحیت چهره‌ای سرشناس مثل علی تاجرنیا، سرلیست ائتلاف سپید و دبیرکل انجمن اسلامی جامعه پزشکی، فضای انتخابات را وارد مرحله‌ای عجیب و پرابهام کرده است. 

خبرگزاری دانشجو ضمن اعلام این خبر نوشته است: «هرچند هیات نظارت بر انتخابات نظام پزشکی اشاره‌ای به نام تاجرنیا نداشته است اما رسانه‌های حوزه سلامت با اشاره به ناکامی رییس هیات مدیره استقلال و سرپرست مدیرعاملی از راهیابی به جمع کاندیداهای تائید صلاحیت شده او را غایب بزرگ انتخابات پیش رو دانستند.»

جمالیان رییس مرکزی هیات نظارت بر انتخابات نظام پزشکی درباره دلایل رد صلاحیت برخی داوطلبان گفته است: «بخش عمده دلایل رد صلاحیت‌ها مربوط به مسائل اخلاقی و مالی بوده است. برخی دیگر هم محکومیت‌های کیفری یا انتظامی داشتند. در مواردی که مدت زمان قانونی محکومیت سپری شده بود و آثار اجتماعی آن از بین رفته بود، این موضوع در نظر گرفته شد اما در مواردی که همچنان آثار محکومیت پابرجا بود، صلاحیت داوطلبان احراز نشد.»

خبرگزاری دانشجو در ادامه در این باره نوشته است: " با شکل گیری این اتفاقات باید دید سرنوشت علی تاجرنیا در باشگاه استقلال چه خواهد شد. تاجرنیا در مقطع کنونی به واسطه‌هزینه های سنگین و ریخت و پاش‌های فراوان در این باشگاه زیر فشار سنگین منتقدان قرار دارد. افشای قرارداد سی میلیاردی باشگاه استقلال با امضای تاجرنیا برای تولید محتوای تلویزیون اینترنتی استقلال با فردی که هیچ سابقه روشنی در فضای رسانه‌ای نداشته است هزینه سنگینی برای او ایجاد کرد و پای نهادهای نظارتی به ماجرا باز شد تا او در چالشی غیر منتظره گرفتار شود. منتقدان بر این باورند سناریوی ماجراجویی علی تاجرنیا در ماه‌های پیش رو نه تنها فروکش نخواهد کرد بلکه به نوعی تشدید هم خواهد شد؛ چون او و همراها‌نش در باشگاه استقلال سودای راهیابی به شورای اسلامی شهر تهران را دارند و تا به امروز این موضوع را علی رغم پرسش‌های مکرر تکذیب نکردند."

به نظر می رسد تاجرنیا برای تایید صلاحیت در انتخابات شورای شهر و جلس شورای اسلامی، کار راحتی نداشته باشد.