پایگاه خبری فوتبالی- مصدومیت مهدی ترابی و نبود این بازیکن در ترکیب تراکتور کاملاً در نتایج این تیم حس میشود.
به گزارش فوتبالی، تراکتور شب گذشته نتوانست از پس میزبان خود فولاد خوزستان بربیاید و به یک تساوی بدون گل دیگر رسید. نتیجهای که اگر چه تراکتور را به صدر جدول رساند اما این صدرنشینی برای مدافع عنوان قهرمانی بسیار متزلزل است.
در واقع تراکتور از ابتدای فصل تا به الان نتوانسته شرایط فصل گذشته خود را تکرار کند و اصلیترین مشکل این تیم، ضعف شدید در گلزنی است. تیمی که فصل گذشته زهردارترین خط آتش لیگ را در اختیار داشت و با تکیه به این نقطه قوت توانست عنوان قهرمانی را به دست بیاورد.
تراکتور اما در فصل جدید در تمامی رقابتها اعم از سوپرجام، لیگ برتر و لیگ نخبگان آسیا ۹ بازی انجام داده که در ۵ مسابقه موفق به گلزنی نشده که آماری بسیار هشداردهنده برای تیم تحت هدایت دراگان اسکوچیچ است.
البته این مشکل در بخش تهاجمی و ضعف گلزنی به نظر به دلیل بازیکنمحور بودن تراکتور است. تیمی که یکی از اصلیترین بازیکنان فصل گذشته خود یعنی ریکاردو آلوز را که از عناصر مهم این تیم در خلق موقعیت بود را از دست داده و مهدی ترابی را هم به دلیل مصدومیت در اختیار ندارد.
اسکوچیچ که وعده داده بود کاری خواهد کرد تا نبود آلوز در ترکیب این تیم حس نشود، با مشکل نبود ترابی هم مواجه شده و تا به الان در حل این قضیه ناموفق بوده و باید دید با بازگشت ترابی از مصدومیت پس از ایام فیفادی، این مشکل بزرگ تیتیها برطرف خواهد شد یا نه.