نازون و جنپو را ساپینتو نمی‌خواست!

نازون و جنپو را ساپینتو نمی‌خواست!

پایگاه خبری فوتبالی- دو تن بازیکن خارجی استقلال که امسال به این تیم پیوستند اصلا در فهرست سرمربی استقلال نبودند.

به گزارش فوتبالی، بخش قابل توجهی از برنامه دیشب فوتبال برتر به بررسی وضعیت استقلال اختصاص داشت. یکی از مباحثی که در این بخش مطرح شد مربوط به جذب بازیکنان خارجی در فصول گذشته و این فصل بود.

استقلال اخیرا توسط فیفا به محرومیت از فعالیت در دو پنجره نقل و انتقالاتی آتی محکوم شده است و دلیل اصلی این اتفاق عدم مدیریت درست قرارداد چند بازیکن خارجی استقلال در فصول گذشته بوده است.

اما ظاهرا مدیران فعلی استقلال در فصل جدید هم دست به اقدامات مشابهی زده‌اند. محمد حسین میثاقی در برنامه دیشب فوتبال برتر ادعای مهمی را مطرح کرد که با توجه به مشاهدات درست به نظر می‌رسد.

میثاقی گفت: «دو تا از بازیکن‌های خارجی امسال را ساپینتو نمی‌خواست! یکی نازون که البته فوتبالیست خوبی است و کیفیتش را در تیم ملی هاییتی نشان می‌دهد اما به هر حال ساپینتو او را نمی‌خواست. دومی هم موسی جنپو است که مشخص نیست به چه شکلی به استقلال آمدند. شاید هم اولویت N اُمِ ساپینتو بودند.»

استقلال امسال چند بازیکن خارجی جذب کرد که با سر و صدای فراوانی به این تیم پیوستند و انتظار زیادی از آنها می‌رفت. اما در بین این بازیکنان همین دو نفر یعنی جنپو و نازون اصلا نتوانسته‌اند انتظارات کادر فنی و هواداران استقلال را برآورده کنند.