مدیرعامل فجر: اشتباهات داوری در دو بازی به ضرر ما شد

مدیرعامل فجر: اشتباهات داوری در دو بازی به ضرر ما شد

پایگه خبری فوتبالی- حاتم احمدی مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی گفت: در دو بازی خيبر خرم اباد و استقلال خوزستان از داوری متضرر شديم.

به گزارش فوتبالی و به نقل از رسانه رسمی باشگاه فجر سپاسی، مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی فجر شهید سپاسی پس از دیدار اخیر تیمش نسبت به قضاوت داور مسابقه و نحوه عملکرد تیم داوری، به ویژه بخش VAR، واکنش نشان داد.

حاتم احمدی در گفت‌وگو با رسانه باشگاه اظهار داشت:«ما همیشه برای کمیته داوران احترام ویژه‌ای قائل هستیم و به هیچ عنوان قصد بی‌احترامی نداریم، اما متأسفانه اشتباهات داوری در دو بازی به ضرر تیم ما تمام شده است.»

او افزود:«در شرایطی که بازي با  يك گل به نفع تيم ما در جريان بود متاسفانه گلی دریافت کردیم که در موقعیت آفساید به ثمر رسید و  اكثر کارشناسان داوری هم این موضوع را تأیید کردند كه در اين اتفاق تصميم اشتباه داوران اتاق var به شدت موثر واقع شد و در نهايت در نتيجه بازي تاثير گذاشت.

احمدی درباره عملکرد تیم VAR نیز گفت:«آقای شبیر بهروزی تقریباً هر اتفاقی را به VAR می‌برد و از طرفی حضور آقای محسن حکیم در اتاق VAR بسیار شبهه‌برانگیز است. چرا باید ايشان در آن اتاق باشد و در تصمیم‌گیری مربوط به گل آفساید دخالت کند؟»

مدیرعامل فجر شهید سپاسی  گفت:«بنده ضمن تشكر و قدردانی از کمیته داوران، فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ، انتظار داریم در انتخاب داوران برای مسابقات آتی دقت بیشتری داشته باشند. در بازی مقابل خیبر خرم آباد هم از داوری متضرر شديم چراكه گل تيم ميزبان در شرايط خطا روی دروازه بان ما به ثمر رسيد 

احمدی در انتها بيان داشت: تنها مطالبه ما عدالت در داوری می باشد.