حادثه جدید ستاره نیوکاسل؛ اتمام بنزین وسط خیابان!

حادثه جدید ستاره نیوکاسل؛ اتمام بنزین وسط خیابان!

پایگاه خبری فوتبالی - جو ویلوک، هافبک نیوکاسل، با یک اشتباه شرم‌آور رانندگی مواجه شد و پورشه ۲۰۰ هزار پوندی‌اش در وسط یک میدان بنزین تمام کرد.

به گزارش فوتبالی، ستاره کلاغ‌ها برای روشن کردن مجدد خودروی لوکس خود به کمک رهگذران نیاز پیدا کرد و این ملی‌پوش سابق زیر ۲۱ سال انگلیس اعتراف کرد که اگر کمک دیگران نبود، مجبور بود ماشین خود را هل بدهد.

ویلوک در سنت جیمزز پارک هفته‌ای ۸۰ هزار پوند حقوق می‌گیرد، اما حتی این دستمزد هم برای تضمین باک پر او کافی نبوده است. این بازیکن ۲۶ ساله با فاصله‌ای بسیار کم از رسیدن به پمپ بنزین، در راه ماند. او در آن زمان لباس تمرین نیوکاسل را به تن داشت.

پورشه ۹۱۱ GT3 ویلوک قادر است به سرعت ۳۲۰ کیلومتر در ساعت برسد، اما پس از اتمام سوخت، قادر به هیچ حرکتی نبود. در تلاش برای حرکت مجدد، این بازی‌ساز نیوکاسل مجبور شد خودش بخشی از باک سوخت را با استفاده از یک گالن سبز رنگ پر کند. او هنگام این گاف ناگوار نتوانست مخفی بماند و فیلم‌هایی از این گرفتاری او به صورت آنلاین منتشر شد.

در یکی از این ویدیوها، یک فرد رهگذر می‌گوید: "باید به پمپ بنزین برسی".

 ویلوک با خنده پاسخ می‌دهد: "آره، امیدوارم، وگرنه مجبورم این لعنتی را هلش بدهم".

 او از کسانی که کمک کردند تشکر کرد، اما هواداران در شبکه‌های اجتماعی این صحنه را بامزه یافتند. یکی از آن‌ها نوشت: "این همه پول و با این حال ماشین را با باک خالی می‌راند"!

این اتفاق به مشکلاتی که او در این فصل با آن‌ها دست و پنجه نرم کرده، اضافه شده است. این بازیکن که در تابستان ۲۰۲۱ پس از یک دوره قرضی موفق، به طور دائم با مبلغ ۲۵ میلیون پوند از آرسنال به خدمت گرفته شد، در این فصل به تنها ۱۱۵ دقیقه در میدان حضور داشته است.

ویلوک و هم‌تیمی‌هایش می‌خواهند با احساس شادابی و انگیزه برای شروع دوباره به انگلیس بازگردند. نیوکاسل که در این فصل با کسب ۹ امتیاز از هفت بازی در رده یازدهم جدول لیگ برتر قرار دارد، در ۱۸ اکتبر با سفری طولانی به برایتون به میادین باز خواهد گشت.