پایگاه خبری فوتبالی- تیم ملی ایران با حضور علیرضا بیرانوند در مقابل روسیه تن به شکست دو بر یک داد.
به گزارش فوتبالی، اولین بازی تدارکاتی تیم ملی ایران در فیفادی مهرماه ساعاتی پیش در ولگوگراد برگزار شد و شاگردان امیر قلعهنویی در مقابل تیم ملی روسیه با نتیجه دو بر یک شکست خوردند.
یکی از تفاوتهای بزرگ بازیِ امروز تیم ملی با بازیهایی که در فیفادی قبلی و در تورنمنت کافا انجام داد حضور علیرضا بیرانوند در درون دروازه بود. بیرانوند در فیفادی قبلی محروم بود اما با اعتراضی که باشگاه تراکتور به دادگاه CAS انجام داد محرومیت او تعلیق شد و او توانست هم برای تراکتور و هم برای تیم ملی بازی کند.
در فیفادی قبلی خط دفاع و دروازه تیم ملی (پیام نیازمند) عملکرد اطمینان بخشی نداشتند و در 3 بازی از 4 بازی تورنمنت کافا دروازه تیم ملی باز شد. در آخرین بازی مرحله گروهی ایران و تاجیکستان دو – دو مساوی شدند و در فینال ایران یک بر صفر شکست خورد.
دیشب هم دروازه تیم ملی در بازی مقابل روسیه دو بار باز شد و این یعنی تیم ملی در 3 بازی متوالی قبلی نتوانسته دروازهاش را بسته نگه دارد. یعنی حتی حضور بیرانوند در دروازه تیم ملی هم نتوانست مانع گل خوردن شود.
البته این مشکل مربوط به دو فیفادی اخیر نیست. تیم ملی در 12 بازی اخیرش در بازیهای رسمی و دوستانه فقط در 3 بازی مقابل هند، کره شمالی و امارات موفق شده دروازهاش را بسته نگه دارد!
این موضوع نشان دهنده ضعف تیم ملی در کارهای دفاعی و ساختار دفاعی است. موضوع حتی مربوط به دروازهبانها نیست و مدافعان وسط، مدافعان کناری و هافبکهای تیم ملی هم در امور دفاعی چندان موفق عمل نمیکنند.