خوشحالی سنگربان اسپانیایی از حضور در بین توپچی‌ها

خوشحالی سنگربان اسپانیایی از حضور در بین توپچی‌ها

پایگاه خبری فوتبالی - کپا آریزابالاگا، تاکید کرده که از حضور در آرسنال "واقعا خوشحال" است و از کیفیت بالای بازیکنان این تیم "شگفت‌زده" شده است.

به گزارش فوتبالی، دروازه‌بان اسپانیایی که زمانی گران‌ترین دروازه‌بان تاریخ فوتبال بود، تابستان امسال با قراردادی به ارزش تنها ۵ میلیون پوند از چلسی به آرسنال پیوست.

آرسنال این دروازه‌بان ۳۱ ساله را به‌عنوان ذخیره داوید رایا جذب کرد؛ سنگربانی که طی سه فصل گذشته خود را به‌عنوان یکی از بهترین دروازه‌بانان جهان تثبیت کرده است. چلسی در سال ۲۰۱۸ با پرداخت ۷۲ میلیون پوند، کپا را از اتلتیک بیلبائو به خدمت گرفت اما او در استمفوردبریج نتوانست انتظارات را برآورده کند و پس از اشتباهات متعدد جایگاهش را از دست داد.

آریزابالاگا فصل گذشته را به‌صورت قرضی در بورنموث سپری کرد و سپس تابستان امسال به‌طور دائمی از چلسی جدا شد تا به تیم میکل آرتتا در شمال لندن بپیوندد. او در گفت‌وگو با وب‌سایت رسمی آرسنال گفت: 

"همه‌چیز خیلی خوب پیش رفته، واقعا خوب. من خیلی خوشحالم که اینجا هستم و احساس می‌کنم در حال تطبیق پیدا کردن با تیم هستم. این گروه واقعا فوق‌العاده‌ای از آدم‌هاست و همین باعث می‌شود همه‌چیز آسان‌تر شود. هیچ چیز واقعا غافلگیرکننده‌ای وجود نداشته، چون ساختار رختکن‌ها تقریبا مشابه است اما باید بگویم کیفیت انسان‌ها در اینجا، چه در زمین و چه بیرون از آن، واقعا شگفت‌انگیز است."

کپا می‌گوید حضور هم‌تیمی سابقش در چلسی، کای هاورتز، باعث شده فرآیند تطبیق او در آرسنال آسان‌تر شود. او افزود: 

"در ماه اول باید خودت را با محیط جدید وفق بدهی، چه در زمین چه بیرون از آن، به‌ویژه اگر خانواده‌ات هم همراهت باشند اما من به این شرایط عادت دارم. چند بازیکن جدید دیگر هم تابستان امسال به تیم اضافه شدند و همین باعث شد بتوانیم تجربیات‌مان از موقعیت‌های جدید را با هم به اشتراک بگذاریم. بازیکنان اسپانیایی‌ای هم در تیم هستند که از تیم ملی آن‌ها می‌شناسم و این در هفته‌های اول خیلی کمک می‌کند. کای را هم می‌شناختم؛ او خیلی حمایتم کرده است. تابستان زیاد با هم صحبت کردیم. او در تعطیلات تابستانی همراه با مارتین اودگارد بود و همان‌جا فرصت داشتیم درباره خیلی چیزها حرف بزنیم."