عضو جدید هیات مدیره پرسپولیس مشخص شد

عضو جدید هیات مدیره پرسپولیس مشخص شد

پایگاه خبری فوتبالی- عضو جدید هیات مدیره باشگاه پرسپولیس از سوی مالک این باشگاه انتخاب شد.

به گزارش فوتبالی، هیات مدیره باشگاه پرسپولیس پس از استعفای سیامک جلوه، فعلاً با چهار عضو به کار خود ادامه می‌دهد و طبق شنیده‌ها قرار است عضو جدید هیئت مدیره سرخپوشان به‌زودی از سوی بانک شهر معرفی شود.

در همین راستا پیگیری فوتبالی نشان می‌دهد سیدعلیرضا اردوبادی از مدیران رده میانی بانک شهر، شخصی است که از سوی این بانک به‌عنوان عضو جدید هیات مدیره پرسپولیس انتخاب شده و پروسه معرفی او فعلاً در انتظار طی شدن مراحل اداری‌اش است و انتظار می‌رود طی روزهای آتی نهایی شود.

به این ترتیب پیمان حدادی (رییس هیات مدیره)، رضا میرزایی، علی اینانلو، مهدی همتی مقدم و علیرضا اردوبادی اعضای هیات مدیره پرسپولیس را تشکیل خواهند داد. 

مجمع عمومی عادی سالانه شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس نیز قرار است ساعت 8 صبح روز چهارشنبه 30 مهر ماه در تهران برگزار شود.