دلافوئنته: مرینو هم سطح پدری و رودری است

دلافوئنته: مرینو هم سطح پدری و رودری است

پایگاه خبری فوتبالی - سرمربی تیم ملی اسپانیا، لوئیس دلا فوئنته، معتقد است میکل مرینو، هافبک آرسنال، در سطحی برابر با رودری و پدری قرار دارد.

به گزارش فوتبالی، مرینو در دیداری که در ورزشگاه خوزه سورییا برگزار شد، دو گل به ثمر رساند تا اسپانیا یک گام دیگر به صعود به جام جهانی تابستان آینده نزدیک‌تر شود. هافبک آرسنال اکنون در چهار بازی اخیر خود برای اسپانیا شش گل زده و در میان بازیکنان کشورهای عضو یوفا در مرحله مقدماتی جام جهانی، تنها ارلینگ هالند و ممفیس دپای بیشتر از او گلزنی کرده‌اند.

دلا فوئنته پس از پیروزی مقابل بلغارستان درباره مرینو گفت: 

"او بازیکنی استثنایی و کامل با قابلیت تطبیق‌پذیری بالا است. بازیکنان کمی به اندازه او چندوجهی هستند و داشتنش در تیم یک امتیاز بزرگ است. او به‌خوبی حرکات و شرایط حریفان را می‌خواند. او فوتبالیستی فوق‌العاده است، در سطحی برابر با پدری، اویارزابال، رودری... ما ترکیبی درخشان داریم."

در همین حال، مرینو پس از پیروزی اسپانیا فاش کرد که برای گلزنی بیشتر در آرسنال و تیم ملی روی این بخش از بازی‌اش کار کرده است. او گفت:

"این اتفاق تصادفی نیست اما برای گلزنی کمی هم به شانس نیاز دارید. سال‌هاست می‌خواهم در این بخش از بازی‌ام پیشرفت کنم و در زمینه پاس گل هم تاثیرگذارتر باشم. امیدوارم بتوانم این روند را ادامه دهم."