عصبانیت بارسلونا از لواندوفسکی به خاطر مصدومیتش

عصبانیت بارسلونا از لواندوفسکی به خاطر مصدومیتش

پایگاه خبری فوتبالی - باشگاه بارسلونا بار دیگر با موجی از مصدومیت بازیکنانش در جریان مسابقات ملی روبه‌رو شده و این بار روبرت لواندوفسکی در مرکز توجه قرار دارد.

به گزارش فوتبالی و به نقل از منابع اسپانیایی، مدیران و کادر فنی بارسلونا از تصمیم مهاجم لهستانی برای ادامه بازی مقابل لیتوانی، باوجود احساس ناراحتی عضلانی، به شدت ناراحت هستند و معتقدند او باید بین دو نیمه از زمین خارج می‌شد تا مصدومیتش تشدید نشود.

در جریان بازی دوستانه لهستان و لیتوانی، لواندوفسکی در نیمه اول در همان عضله‌ای که پیش‌تر مصدوم شده بود احساس درد کرد. با وجود توصیه پزشکان برای خروج از زمین، او با بانداژ به بازی ادامه داد و این تصمیم اکنون برایش گران تمام شده است. مهاجم ۳۷ ساله بارسلونا به دلیل تشدید آسیب‌دیدگی حداقل یک ماه از میادین دور خواهد بود و دیدار حساس ال‌کلاسیکو مقابل رئال مادرید را از دست می‌دهد.

این اتفاق در حالی رخ داده که بارسا هم‌زمان دنی اولمو و فران تورس را نیز به دلیل مصدومیت از دست داده و هانسی فلیک، سرمربی تیم، مجبور است برای شش بازی آینده – شامل چهار مسابقه در لالیگا و دو دیدار در لیگ قهرمانان – بدون مهاجم اصلی خود برنامه‌ریزی کند.

منابع نزدیک به باشگاه می‌گویند کادر فنی از تصمیم لواندوفسکی ناامید شده، زیرا انتظار می‌رفت او با تجربه و سن بالایش، بیش از هر بازیکن دیگری به بدن خود توجه کند. این وضعیت در حالی است که بحث تمدید قرارداد او با بارسلونا نیز در جریان است و مصدومیت تازه ممکن است بر روند مذاکرات تأثیر بگذارد.