پایگاه خبری فوتبالی - لائوتارو مارتینز، مهاجم آماده اینتر و تیم ملی آرژانتین، با دو گلی که مقابل پورتوریکو به ثمر رساند، رکورد دیگو مارادونا را پشت سر گذاشت و در جدول گلزنان تاریخ آلبیسلسته به هرنان کرسپو رسید.
به گزارش فوتبالی ، در دیدار دوستانهای که بامداد چهارشنبه در میامی برگزار شد، آرژانتین با نمایشی تهاجمی موفق شد پورتوریکو را با نتیجه ۶ بر صفر در هم بکوبد. مارتینز که نیمه اول را روی نیمکت نشسته بود، در نیمه دوم وارد میدان شد و تنها در چند دقیقه دو گل به ثمر رساند تا شمار گلهای ملی خود را به عدد ۳۵ در ۷۴ بازی برساند. به این ترتیب، او اکنون در کنار هرنان کرسپو در رده چهارم گلزنان تاریخ آرژانتین قرار دارد و از رکورد ۳۴ گل مارادونا عبور کرده است.
در بالای این فهرست، تنها سرخیو آگوئرو با ۴۱ گل، گابریل باتیستوتا با ۵۶ و لیونل مسی با ۱۱۴ گل بالاتر از «ال تورو» قرار دارند. با روند فعلی، رسیدن مارتینز به جمع سه گلزن برتر تاریخ کشورش در آیندهای نهچندان دور دور از انتظار نیست.
طبق گزارش کالچو مرکاتو، مارتینز پس از پایان اردوی ملی باید سفری طولانی از آمریکا تا ایتالیا را پشت سر بگذارد تا به تمرینات اینتر بازگردد. انتظار میرود او تا روز پنجشنبه در کمپ تمرینی نراتزوری حاضر شود و پیش از بازی حساس برابر رم، تنها دو جلسه تمرین انجام دهد. با مصدومیت مارکوس تورام، احتمال حضور لائوتارو در ترکیب اصلی بسیار زیاد است؛ مهاجمی که حالا نهتنها در اینتر، بلکه در تاریخ فوتبال آرژانتین نیز نامش در کنار اسطورهها میدرخشد.