پایگاه خبری فوتبالی- مسئولان تبریزی از برگزاری بازی تراکتور و پرسپولیس در ورزشگاه یادگار امام (ره) قصد خاصی دارند.
به گزارش فوتبالی، به نظر پس از چند ماه تیم تراکتور دوباره به خانه اصلی برخواهد گشت و بازیهای خانگی این تیم در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز برگزار خواهد شد.
در حالی که تصور میشد بازی تراکتور و پرسپولیس که بدون تماشاگر خواهد بود، آخرین میزبانی تیتیها در بنیان دیزل باشد؛ با اعلام مدیرکل ورزش و جوانان استان آذربایجان شرقی این مسابقه در یادگار امام(ره) برگزار خواهد شد.
اما سوالی که پیش میآید اینکه چرا با وجود عدم آمادگی صد در صدی چمن و برگزاری زودموقع دیدار تراکتور و الوحده امارات در این استادیوم و آسیب به چمن و در شرایطی که این دیدار بدون تماشاگر است، در یادگار برگزار میشود؟
گویا قصد مسئولان تبریزی نشان دادن کیفیت چمن هیبریدی جدید این ورزشگاه در بازی حساس تراکتور و پرسپولیس است که تماشاگران تلویزیونی زیادی هم خواهد داشت تا به نوعی ثابت کنند چمن مطلوبی برای ورزشگاه تدارک دیدهاند.