پایگاه خبری فوتبالی - یوشکو گواردیول، مدافع کروات و کلیدی منچسترسیتی، در گفتوگویی اختصاصی به اهداف بلندمدت تیم خود اشاره کرد و بر ضرورت بازگشت سیتیزنها به مسیر موفقیت و قهرمانیها تأکید نمود.
به گزارش فوتبالی، گواردیول که ابتدای فصل را به دلیل مصدومیت از دست داده بود، در سخنان خود گفت: “هدف ما کسب جامهای متعدد است و اگر نتوانیم این کار را انجام دهیم، رقابت بیفایده خواهد بود. موضوع کاملاً ساده است.”
وی در ادامه صحبتهای خود با اشاره به عملکرد فصل گذشته منچسترسیتی و عدم کسب جام افزود: “بعد از فصلی که هیچ عنوانی به دست نیاوردیم، کاملاً روشن است که میخواهیم به سطح قبلی خودمان برگردیم و استانداردهای بالای منچسترسیتی را احیا کنیم.”
او در پایان تأکید کرد که تمرکز تیم نهتنها بر کسب جامها، بلکه بر ارائه بازیهای باکیفیت و تثبیت برتری منچسترسیتی در تمام رقابتها خواهد بود و این تیم برای بازگشت به سطح اول فوتبال انگلیس و اروپا مصمم است و هیچ فرصتی را از دست نخواهد داد.
گواردیول با تأکید بر اهمیت رقابت در سطح بالا، خاطرنشان کرد که تمرکز تیم باید روی پیگیری نتایج ملموس و کسب موفقیتهای واقعی باشد، نه صرفاً حضور در مسابقات.