پایگاه خبری فوتبالی- صفحه رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا، صحنه گل مهدی هاشمنژاد به الشارجه را با توصیف جالبی منتشر کرده است.
به گزارش فوتبالی، تراکتور دیشب موفق شد با نتیجه پرگل ۵ بر صفر از سد میزبانش الشارجه امارات گذشته و شکست تحقیرآمیزی را متحمل رقیب آسیایی خود کند.
یکی از گلزنان تراکتور در این بازی مهدی هاشمنژاد بود. ستاره جوان ملیپوشی که سابقه گلزنی به الشارجه را داشت و بار دیگر توانست در رویارویی با این تیم گلزنی کند.
هاشمنژاد که اولین گل فصل خود برای تراکتور را به ثمر رساند، در دقیقه ۴۰ به زیبایی از بین مدافعان تیم اماراتی عبور کرده و سومین گل پرشورها را وارد دروازه رقیب کرد.
اما صفحه رسمی ایافسی در اینستاگرام این گل را با تعبیر جالبی منتشر کرده و نوشته هاشمنژاد در میان مدافعان رقصیده و توپ را وارد دروازه کرده تا به نظر به زیبایی کار این ستاره جوان اشاره کرده باشد.